Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Kadınların küçük memeleri, cinsel hayatta sorun

Kadınların küçük memeleri, cinsel hayatta sorun
 

Kadınların küçük memeleri, cinsel hayatta sorun


Kadınların bazılarında göğüs genetik olarak küçük olur. Ergenlik ve hamilelik dönemlerinde geçici olarak toparlama görülse de, normal düzende küçük göğüslerin evlilikte de cinsel olarak eksikliği gözardı edilemez. 

Bazı kadınlar küçük memeleri olduğu için kendini mutsuz eder. Bazı kadınlar bu durumu pek takmaz. Ama eşleri bu durumu kafasına takabiliyor. Küçük olan göğüsler ameliyat olmadan tedavi edilmesi mümkün değildir. Silikon protez kullarak meme büyütme ameliyatları rahatlıkla yapılabilir. 

Cinsel hayatta göğüs istek arttırıcı bir uzuv olduğunu kimse inkar edermez. Memelerin cinsel hayata etkisi direktir. Bu yüzden evliliklerde bazern kadınlar adına erkekler bile bu sorunu çözmek adına düğmeye basabiliyor. Onlar adına estetik doktor arayışları gibi veya ameliyat hakkında bilgi edinme gibi. 

Kısacası meme büyütme ameliyatı olarak bu sorundan kurtulmak mümkündür. Ameliyat öncesi ve sonrası yaşananlar ameliyat sonrası performan gibi estetik açıdan kafanıza takılan soruların cevabu için adres iletiyorum. 

Sağlıklı ve Mutlu Günler Dilerim

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/meme-buyutme-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..