Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '16

 
Kategori
Deneme
 

Kapalı kızlar arkadaş bulmakta, açık kızlar ise eş bulmakta zorlanıyor

Kapalı kızlar arkadaş bulmakta, açık kızlar ise eş bulmakta zorlanıyor
 

Arkadaşlık özgürlük gerektiriyor ve kapalı kızlar özgür değil. Evlilik daha muhafazakâr bir yapı. Ve açık kızlar da muhafazakâr değil.

Gerçi kapalı kızlar gezmez, açık kızlar evlenmez gibi bir durum var ama gezmek de evlenmek de gerekli.

Kapalı kızların işi zor. Artı sadece evlenecekleri kimseyle gezebilirler. Açık kızların da işi zor çünkü erkekler gezer tozar ama iş evlenmeye gelince helal süt emmiş ararlar.

Kapalı kızlar kapalı oldukları için değil arkadaşlığı onaylamadıkları için arkadaş bulamıyorlar; daha doğrusu arkadaş aramıyorlar. Yabancı erkeklerle dolaşmak namahrem. Ancak dini hassasiyetler de aile, çevre ve kültür gibi nedenlerle değişiyor. Yani kapalıdan kapalıya fark var.

Erkekler bu kızların kafasının kapalı fakat beyninin özgür olduğunu bilemezler ki başındaki türbana bakarlar. Türbanlı giyim bara kafeye yani arkadaşlığa uygun değildir. Bu nedenle kabul etmeyeceklerini de düşünerek kapalı kızlara yaklaşmazlar. Aksilik bu ya bu kızlardan bazıları erkeklerle arkadaşlık etmek isteyebilir.

Ve açık giyinen kızlar… Sözde bunlardan ev kadını olmaz. Evlilikte en ideali muhafazakâr olsun ama türbanlı çarşaflı olmasın. Bunlara normal kadın deniliyor, sanki diğerleri anormal. Aslında en doğrusu herkesin kendine uygun kimse ile arkadaşlık etmesi ya da evlenmesi.

Açık kızların karşısında açık erkekler vardır. Açık giyinen kızdan eş olmaz diyenler zaten gerçek anlamda serbest yani özgür değildirler. Bu erkekler aradıklarını zor bulurlar çünkü birine bakarlar çok serbest ötekine bakarlar çok kapalı. Aksilik bu ya günümüzde kızlar da ya çok serbest ya da çok kapalı.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..