Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '19

 
Kategori
Siyaset
 

Kapatılsın!

Taş..
Sopa..
Demir..
Bıçak..
Keser..
Yumruk..
N'oluyoruz birader..

Taşla sopayla demirle bıçakla keserle linç girişiminde bulunduğumuz ve yumrukladığınız kişi daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kaldırılmış olan 'T.C' ibaresini bugün tekrar konuşması için talimat veren Ekrem İmamoğlu'nun genel başkanı'dır..

Saldırıda bulunduğumuz kişi, İzmir'e 'Halk Taşıt' ile yüzde 50 otobüs metro tramvay ve deniz ulaşımında indirim yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de genel başkanı'dır..

Yumrukladığınız ve linç etmeye çalıştığınız kişi müdürlere özel yemek bölümünü kaldıran ve herkese eşit koşullarda yemek imkanı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da genel başkanı'dır..

'Vurun öldürün yakın' dediğiniz kişi Türkiye Cumhuriyeti protokolünde dördüncü sırada olan kişi Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

O ne şiddet o ne celal'dı kardeşim..

Nasıl bir kafa'ysa o kafa, Kılıçdaroğlu'yu terör örgütüyle ilişkilendirildiği için o yumruğu atmışlar..

Oysa Dolmabakçe mutabakatı Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında gerçekleştirilmedi. İmralı'ya defalarca milletvekili ve bakanları Kılıçdaroğlu göndermedi. Açılım nedeniyle Diyarbakırda Barzani ve Şivan Perver ile koro halinde 'megri megri' türküsünü söyleyen de kesinlikle Kılıçdaroğlu değildi..

Yumruğu atana değil attırana bakın siz.

Bu denli ayrıştırma politikası cumhuriyet tarihinde görülmemiştir. 12 eylül öncesinde bile yoktu böyle ayrıştırma yapmaya çalışan politikacılar.

Siz siyasiler ne kadar ayrıştırma politikalarıyla politika üretmeye çalışsanız da bu ülkede yaşayan Laz Kürt Çeçen Roman Gürcü Azeri hatta Hristiyan Ermeni Rum'u ile her zaman kardeşçe yaşamıştır kardeşçe de yaşayacaktır, bu böyle biline!

Yapacağınız tek şey HDP'yi kapatmaktır. Halkın geleceğiyle oynamayınız!

Neden kapatmıyorsunuz?

Ben söyleyeyim, işinize gelmiyor kapatmak çünkü terör söylemleriyle oy devşirmeye çalışıyorsunuz.

Yok efendim 'kapatılırsa demokrasiye zarar verir'..

Öyle bir şey yok azizim. 

Sorunuz Kürt kardeşlerimize bir tanesi bile Türkiye Cumhuriyeti'nden kopmak istemediğini duyarsınız. Kürt ama Türk vatandaşıdırlar hepsi tıpkı Laz ama Türk vatandaşı olunduğu gibi.

HDP meclisteki tüm komisyonlara katılım sağlıyor, ülkenin bir numaralı ismi de o komisyonlara başkanlık ediyor sonra HDP bölücü bir parti olduğu söyleniyor.

Tamam terör örgütü ile ilişkisi doğrudur. Ne yapılması gerekiyor? Partinin kapatılması gerekiyor, milletvekilleri de istedikleri partilere dağılırlar veya bağımsız olarak devam ederler.

Aslında etnik bir partiyi hayata geçirenin ABD olduğunu öğrenmeleri gerekir siyasilerin. Anayasa'ya aykırı durum olmasına rağmen Kürt realitesinden her zaman yararlanmak istemiştir ABD.

Eey siyasiler koyun kafanızdaki şapkaları masanın üzerine!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..