Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '09

 
Kategori
Futbol
 

Kaptanlık pazubandı olgun olmayı gerektirir

Kaptanlık pazubandı olgun olmayı gerektirir
 

Arda TURAN


Profesyonel kurumların bazen hataları olur bu hatalar erken zamanda teşhis edilmez ise büyük problemleride peşinden getirmesi kaçınılmaz olur.

Ülkemizin en büyük takımlarından biri Galatasaray yaptığı transferler, bu zamana kadar Avrupa'da yaptığı başarılar ile dünyaca ünlü bir takım haline gelmiştir fakat böylesine büyük bir takımın böylesine bir hatası umarım ileride kötü sonuçlar doğurmaz aksine dahada olgun bir takım haline gelir..

Galatasaray son günlerde yapmış olduğu bi karar ile takımın efsane oyuncusu Metin OKTAY'ın forma numarası olan 10 numarayı ülkemizin yıldız futbolcularından biri olan Arda'ya teslim etmiştir ..

Arda'yı ve bu kararı almış olan yönetimi tebrik etmek gerek ..

Buraya kadar herşey çok güzel.

Gelelim işin güzel olmayan kısmına ...

Türkiye'de 22 yaşındaki bir futbolcunun kaptanlık pazubandını takması gayet normal.. Fakat işin garip kısmı bu pazubandı hangi 22 yaşındaki futbolcunun takacak olması...

2008-2009 sezonunda hatırladığımız gibi, hatırlamayı bırakalım aklımızın bir köşesinde yer edinmiş ve yıllar geçsede unutamayacağımız bir hadiseyi göz önüne getirelim.

Dünyanın sayılı derbileri arasında olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde olanları...

2008-2009 Sezonunda Kadıköy'de olaylı bir derbi olmuştu ve son dakikalarda patlak veren hatta fairplay kurallarının ucundan bile geçmeyen bu olayın baş kahramanı olan Arda, şimdi ne kadar olgunlaşmış da koca Galatasaray'ın kaptanlığını yapabilecek...

Kulüp içerisinde, oyuncular arasında ne kadar kendini sevdirsede ne kadar sempatik bir insan olsada kulübün gerçekleri göz ardı etmesi büyük bir hata olsa gerek...

Artık bundan sonra yapılması gereken tek şey Arda'nın kendisini daha çok yetiştirip diğer takım arkadaşlarınada örnek olması yoksa gözümüzün önünden hiç gitmeyen o derbi olaylarının baş aktörlerini seçmek hiçde kolay olmaz.

 
Toplam blog
: 3
: 1106
Kayıt tarihi
: 05.07.09
 
 

1986 Nisan ayında İstanbul'da doğdum .. Öğrenim hayatımı İstanbul' da gerçekleştirdim ve şuanda öğre..