Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda dizisi istenen etkiyi yapar mı? Neslihan Atagül kim?

Kara Sevda dizisi istenen etkiyi yapar mı? Neslihan Atagül kim?
 

Her ikisinin de aşkları sette başladı, Fahriye ve Burak hala aşklarını sürdürüyor


Reytingleri alt-üst edip, bomba etkisi oluşturmaya gelen yeni dizi Kara Sevda, Eylül ayında Star ekranlarında başlayacak! Kara Sevda'nın tanıtım fragmanı yayınlandın. Başrollerinde yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ve son olarak Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün yer aldığı Kara Sevda'nın aslında geçen seneye damgasını vuran Soma Faciasını benzeri bir konu olduğunu biliyorsunuz. Ay Yapım imzalı, senaristliği Özlem Yılmaz'ın kaleme alacağı dizi fakirken aniden zengin olan bir genci konusu ediniyor.Bu “acaba Soma Madencilik Sanayi şirketinin öyküsü olabilir mi?” sorusunu akıllara getiriyor. Maden ocağından görüntülerin yer verildiği tanıtım büyük merak uyandırdı. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi Eylül ayında ekranlarda olacak.

Ay Yapım'dan iddialı yeni bir film geliyor. Yalnız şu aralar “Kara” ya pek bir takılmış gördüm kendilerini “ Kara Para Aşk” “ Karadayı” “Kara Sevda” …..Eylül ayında ekranlara gelecek olan yeni dizi Kara Sevda geri sayım başladı. Bu arada dikkat etmek gerekir ki şu aralar reytingler için dizi isminin içinde mutlaka bir “Kara” bulunmalı gibi; Karadayı, Kara Melek, Poyraz Karayel, Kara Ekmek….

Yeni bir çift yaratmak için uygun bulunmuş olan çift Neslihan Atagül ve Burak Özçivit bakalım seyirci tarafından ne kadar sevilip, onaylanacak? Ne de olsa Burak Özçivit’in sevgilisi Fahriye Evcen ile görsel bütünlüğü hafızalarda taptaze kaldı. Bu arada Neslihan Atagül’ün sevgilisi Kadir Doğulu ile kadraja yansıyan güzellikleri de tıpkı diğer çift kadar kuvvetli, şimdi Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün aşklarına ne kadar inanacağız. Aynı kuvvetli efekti gözlerinde bulacağımıza inanıyorum ama izleyen sevecek mi bu ikiliyi o soruda takılıp duruyorum. Ekranda yan yana görmek ve 1-2 bölüm izledikten sonra gerçek ve detaylı izlenimimi sizlerle paylaşacağım.

Hayatta paylaşımlarınız keyifli olsun dileği ile…

Neslihan Atagül kimdir: 20 Ağustos 1992 İstanbul/ Boy : 168, Kilo : 47, Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. 8 yaşında oyuncu olmayı isterken, 13 yaşında Neşe Erberk’in sahip olduğu Erberk Ajans’a kaydolmuş ve ne şanstır ki 1 ay sonra bir reklam filminde rol almıştır.

2006 yılında “Yaprak Dökümü” dizisinde canlandırdığı “Deniz “ karakteri ilk oyunculuk deneyimiydi.

2006 yılında “İlk Aşk” uzun metrajlı ilk filmiydi Vahide Gördüm- Çetin Tekindor ile rol aldı ve 2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk) Neslihan Atagül’e gitti.

18 Kasım 2011 tarihinde ATV'de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül; Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır.

2012 yılında Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp, yönettiği, başrollerinde Neslihan Atagül, Özcan Deniz, Nihal Yalçın ve Barış Hacıhan'ın yer aldığı ve otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde, genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu.

2012 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)

2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri C?hide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrolerini Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı "Fatih-Harbiye" adlı televizyon dizisinde oynadı.

Dizi ve Sinema Filmleri

Fatih-Harbiye (2013)- Neriman

Hayat Devam Ediyor (2011-2012) - Şirin Bakırcı

Araf (2012) - Zehra

Kalbim Seni Seçti (2011) - Melis

Canım Babam (2011) - Pınar

İlk Aşk (2006) - G?nç Bahar

Yaprak Dökümü (2006-2010) - Deniz

Ödülleri

2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri C?hide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 25. Toky? Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)

2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)

2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..