Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '13

 
Kategori
Güncel
 

Karanlık günlere doğru...

Karanlık günlere doğru...
 

2013 YILI TÜRKİYE'SİNDE SON DURUM !


Mizah, güldürü, Gezi Parkı şarkıları bir yere kadar millet. Milli Eğitim tamamen şeriatçı militan kuşaklar yetiştirmek üzere yeniden yapılandırıldı.  Anneler babalar iş size düşüyor!  Çocuklarınızın ders kitaplarını şöyle bir inceleyin bakalım.

Padişahın neden bir İngiliz savaş gemisiyle yurt dışına kaçtığını, Hilafetin nasıl kaldırıldığını, Türkiye’nin nasıl kurulduğunu, İstiklal Savaşının nasıl kazanıldığını artık sizden başka yeni kuşaklara anlatacak kimse kalmadı!

Her yer imam hatip okuluna dönüştü ve bu okullara çocuklarını gönderenlere maddi destek ve kolaylıklar sağlanıyor.  İşte geldiğimiz noktaya bir bakın: Kala kala 2-3 bağımsız medya organı ve gölgesinden ürken bir CHP kaldı geriye. Sıra yakında onlara da gelecek ve tamamen karanlığa gömüleceğimiz kaçınılmaz görünüyor. Silivri’ye yeni grupların gönderilmeyeceği, toplu gözaltı ve tutuklamaların sürdürülmeyeceği  ne malum?

Karşımızdaki karanlık güçlerin hiç güldüğünü gördünüz mü? Hiç espri yapıyorlar mı? Onlar hiç gülmüyor, çok ciddi ve kararlılar. “Son gülen iyi güler” diyerek kendilerinden emin bir şekilde bildiklerini okumaya ve hedeflerine doğru ilerlemeye devam ediyorlar.

Korkuyorlar doğru. Ama, ne yaptıklarını  ve ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar.  Türkiye baştan başa yansa, binlerce kişi ölse umurlarında olmayacak ve istiflerini bozmayacaklarından emin olabilirsiniz.  Ellerinde baldıran zehiri, sırtlarında kefenle iktidar olanlardan ne beklenir? AKP hükümeti halka karşı dünya yakın tarihinin  en büyük saldırısını yürütüyor! Bunun farkında mıyız? Artık biraz ciddileşsek nasıl olur?

 
Toplam blog
: 129
: 1871
Kayıt tarihi
: 27.07.06
 
 

1968 yılından bu yana dinler tarihi, mitoloji, sosyoloji, antropoloji, dinbilim, teozofi, metafiz..