Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Kasım '17

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Karma Yasası ve Quantum Biofeedback Sistemi

Karma Yasası ve Quantum Biofeedback Sistemi
 

Evrensel karma yasası, evrensel denge ve adaletin sağlanması ve korunmasının bir yolu olarak tanımlanabilir. Hatta yaşamın en basit, her şeyi kuşatan kurallarından biridir. Bu kavramın doğasında, gelecekte "tepki" meyvesi verecek olan nedensel gücü içinde tutan kişisel bir ruh (veya varlık) var sayılır. Bu süreci ilk başlatan meleke "irade"dir ve nedensel fenomenin bütün yapısı "arzu" olarak adlandırılır. "Arzu" bir fikir veya isteğin ortaya konması maksadıyla enerjinin yönlendirilmesi şeklinde iradenin uygulanması olarak görülebilir.

Edgar Cayce, "her yaşam süresinin kendinden önceki tüm enkarnasyonların toplamı olduğunu" ve "gerek iyi gerekse kötü olarak önceden inşa edilmiş olan  her şeyin düzeltilmek için bu enkarnasyonda var olduğunu" ifade etmiştir. Cayce, insanın hayatının zorlayıcı bir aşamasını veya birtakım özel sorunları deneyimlerken sadece "kendisiyle karşılaştığını" diğer bir deyişle, kişinin geçmişte yaratmış olduğu deneyimlerle şimdi yüzleşmekte olduğunu defalarca vurgulamıştır.

Karmanın gerçek anlamı "yapmak"tır, uygulamadaki anlamı ise, basit bir şekilde bir kişinin karmasının, onun kendi yaptığı işler olduğudur. Karma terimi, özgün ifadesinde zihinsel eylemleri içerir buna göre; şimdiki yaşantımız geçmişteki seçimlerimizle oluşmuş bir sonuçtur.Karma, her birimizin kendi eylemlerimizden sorumlu olmasını sağlayan ve bizi, bu eylemlerin ardından gelen sonuçların bizim düşünce ve eylemlerimizin, seçimlerimizin sonucu olduğunu kabul etmemizi sağlar.Buna, kişinin kendi sorumluluğu yasası diyebiliriz.

Karma, Evren Zihninin, uymayı gerçekleştirme, dengeyi yenileme ve telafi etmeye yarayan bir denge ortaya çıkarma gücüdür. Yapılan hiçbir iş boşa gitmez; er geç yapan kişiye değiştirilemez bir biçimde geri dönecek olan meyveyi taşıyacaktır. Karma, kendi kendine işleyen bir güçtür.
Kendi gelişimimizle, çevremizi etkiler ya da zenginleştiririz, Doğa'ya yardımcı olur ya da onu engelleriz, aynı zamanda bunun tersi de doğrudur. Geçmiş özgür irademiz, şimdiki kaderimizin kaynağı olacaktır, tıpkı şimdiki özgür irademizin, gelecekteki kaderimizin kaynağı olacağı gibi. Sonuç olarak, en güçlü faktör, özgür irademizdir. İnsan seçimlerinin sonuçlarını yaşar. Hiçbirimiz suçu başka bir şeye ya da başka bir kişiye yükleyerek, dış çevreyi ve kendi içsel görüş açımızı biçimlendirme konusundaki kişisel sorumluluğumuzdan kaçamayız. . Bu, başımıza gelen şeylerin, en içteki varlığımızın gizli iradesiyle gerçekleştiğine dair açık bir anlam ortaya çıkarır.

Karma, uyulacak ya da uyulmayacak bir yasa değildir, yanlış yapan kişilere yönelik bir ceza kanunu da değildir. O sadece, kaçınılamaz sonuçlarla ilgili bir ilkedir
Gerçekten de ihtiyacımız kadar özgür iradeye sahibiz. Farkına varamayacak kadar kör olduğumuz için sunulan fırsatlardan yararlanamazsak, hata bizdedir. Başlangıçta ve yüzeysel olarak yararlı olan, ama mutlak olarak ve derinlemesine bakıldığında kendi çıkarımıza ters düşen bir eyleme girişirsek ve bu eylem de bizi arka arkaya başka istenmeyen eylemlerden oluşan tüm bir diziye kendi sırasında ulaştırırsa, dışarıdan bir şeyleri suçlamak değil, kendi seçimlerimizi sorgulamak anlamlı olacaktır.


Çağımızın spiritüel bilim adamları ise bu akaşik kayıtların temizlenmesi için değişik frekanslara sahip her ruhun belleğine girebilecek bir sistem geliştirmişlerdir. NASA çalışanı 9 spiritüel bilim insanının geliştirdiği quantum biofeedback sistemi ile ruhsal kayıtlara girmek ve buradaki blokajları espit etmek ve temizlemek mümkün hale gelmiştir. Quantum sistemi ile genetik, ailesel, karmik, ruhsal aktarım ve blokajlar çözülebilmektedir (karma, regresyon, bilinç altı travmaları, NLP .. sistemdeki 70den fazla terapi seçeneğinden bazılarıdır).

 DR.SILA ÖZDEMİR
kuantumbiofeedback@gmail.com
www.facebook.com/doktorkuantum

 

 
Toplam blog
: 26
: 637
Kayıt tarihi
: 10.09.17
 
 

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Uzman Doktor. Academy od Memphis/doctor Alanlar: Tıp, ..