Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '14

 
Kategori
Basketbol
 

Karşıyaka’dan tarihi başarı

Karşıyaka’dan tarihi başarı
 

 

Değerli okurlarım, son yıllarda geçirdiğim en ağır grip nedeniyle uzun zamandır sizlerle birlikte olamadım. Ancak bu mecburi aradan sonra Pınar Karşıyaka’nın tarihi başarısı sebebiyle sizlerin karşısına yeniden çıkmak büyük bir mutluluk.

Pınar Karşıyaka basketbolda büyük bir başarıya imza attı. Yeşil- kırmızılılar, Fenerbahçe Ülker’i mağlup ederek Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandılar.

Ufuk Sarıca geldiğinden beri Pınar Karşıyaka büyük işler başarıyor. Kaf Kaf Ufuk Sarıca ile önce 2012-2013 sezonunda EuroChallenge Cup'ta final oynama başarısını gösterdi ve kupayı kıl payı kaçırdı. Ardından 2013-2014 sezonunda Anadolu Efes’i mağlup ederek Türkiye Kupası’nı kazandı. Şimdi de kendisinden oldukça fazla bir bütçeye sahip olan Fenerbahçe Ülker’i mağlup ederek Türkiye’deki en büyük kupa olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kaldırma başarısını gösterdi.

Karşıyaka artık Türkiye’nin önemli kulüplerinden birisi. Özellikle basketbolda hatırı sayılır bir yere sahip.

Kaf Kaf’ın en büyük özelliği tam bir spor kulübü olması. Yeşil- kırmızılılar bütün spor branşlarında yarışıyorlar. Bu özelliğiyle de Türkiye’nin sayılı kulüplerinden biri haline geliyorlar.

Karşıyaka, sporun sadece futbol sanıldığı ülkemizde herkese güzel bir ders veriyor.

İzmir’in Türkiye’ye mal olmuş böyle büyük bir güzide kulübüne Karşıyaka’nın ileri gelenlerinin yardım etmeleri şarttır. Karşıyakalıların kulübe her zaman destek olmaları gerekiyor.

İzmir’e böyle büyük bir mutluluğu ve gururu yaşattıkları için başta Ufuk Sarıca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Teşekkürler ve tebrikler Karşıyaka…

Daha nice başarılarına şahit olmak dileğiyle…

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..