Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Katil Olmaktansa Şerefsiz Olmayı Tercih Ederim

Katil Olmaktansa Şerefsiz Olmayı Tercih Ederim
 

Güç ile insanlık bir arada olmuyor… Kadınların beğendiği “yiğit, adam gibi adam” denilen kimseler de güçlü ya da güç meraklısı. Onurları, namusları, vatanları; değilse kişilikleri için savaşıyorlar, yani gerektiğinde kavga edip adam öldürüyorlar. Bunu korkak, pısırık vs şeklinde anılmamak için bile yapıyorlar, bu erkeklik oluyor.

Kim ne derse desin erkeklik bu. Sessiz sakin, kendi halinde, işine gücüne bakan, onur namus meraklısı olmayan, karizma kişilik peşinde koşmayan, korkak ürkek vs erkekleri hiçbir kadın sevmez.

 Oysa dünyayı kadınların hayran olduğu güçlü Sezarlar yıkar;  yakmayı yıkmayı bilmeyen düz insanlar yeniden kurarlar. Bugünkü dünyanın hali bu kimseler yüzündendir; çünkü güçlerini ispat edip ne kadar onurlu namuslu olduklarını göstermek zorundadırlar. Bunu bilen ve kavgadan beslenen yeryüzünün çakalları güçlü Timurlarla Yıldırımları vuruşturmak için savaş meydanları yaratırlar.

Ya vatanına ya onuruna ya namusuna ya da kişiliğine saldırtır ve savaş başlar. Erkeklerin üçte biri bu tiplerden oluşur ve bunlar kadınların hayalindeki erkeklerdir. Erkek bunlardır sadece, diğerleri at gitsin. Allah aşkına siz hiç pasif korkak vs dediğiniz bir kimsenin savaştığını kavga ettiğini adam öldürdüğünü gördünüz mü?

İşte sizin o adam gibi adam dediğiniz yiğitleriniz iyi kalpliyse kahraman, kötü kalpliyse katil vs olarak yeryüzündeki bütün ölümlerden zulümlerden sorumludurlar. Sizin beğenmediğiniz tipler ise bir karıncayı bile incitmiş olamazlar. İyiler korkak, pısırık; kötüler yalancı kaypak filan; ama katil değil.

Kadın güce tapıyor ve sonra o gücün yok ettiği hayattan şikâyet ediyor. Gidiyor bu tipleri seviyor, bu tiplerle evleniyor en ufak yamuğunda da belasını buluyor.

Bizim böyle bir kavgamız yok. Kadınlar bize hayran olsun diye böyle şeyler de yapmayız. Bizim kavgamız ekmek kavgası, dostluk, barış. Kadınlar siz yiğitlerinize koşun, biz korkağız! Biz yeni nesiliz bu işlerden anlamayız.

Sebebi ne olursa olsun (vatan, namus, onur, kişilik) ölüme ve zulme neden olmaktansa şerefsiz olmayı tercih ederim. Dediğim gibi ben yeni nesil insanlığın temsilcisiyim. Beni onur, kişilik gibi abuk sabuk şeyler ilgilendirmiyor. Birisi bana şerefsiz dedi diye onu öldürecekmişim, ha…tir! Kadınlar bana hayran olacak diye yiğitlik yapacakmışım. Kadınlar bu konuda çok akıllı değiller! Onlar gitsinler “yiğitleri, adam gibi adamları” onları bekliyor. Ama bu yanlış tercihin sonunda acı çekerlerse hiç kimseye bahane bulmasınlar. Ben daha yalancı Rıza’nın bir kimseye lan dediğini duymadım, sadece yalan söylüyor. Sizin o yiğitlerinizden birisi ise karısına laf attı diye komşusunu öldürdü!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..