Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mayıs '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kavuşmamız bir mucize

Kavuşmamız bir mucize
 

Demet Akalın'ın "Mucize"si ilk çıktığı günden beri dilimde olduğu kadar iç sesim de...


Son birkaç haftadır tek bir parça içimde yankılanıyor: "Barışmamız bir mucize!" Yani Demet Akalın'ın o muhteşem "Mucize" isimli parçası. Bu şarkıda ne var, senin gibi bir kıza yakışıyor mu, diyenleriniz olabilir. Verebileceğim tek yanıt: Evet, yakışıyor!

"Mucize" ve muhteşem melodisi adeta iç sesim olarak ben nereye gidersem benim peşimden geliyor. Mesela saçımı mı kurutacağım, hemennn imdadıma bu şarkı yetişiyor. Ya da sofra mı topluyorum; elimde bardak, çatalla "Şimdi gördüm, çok şaşırdım" diye bağır çağır bu şarkıyı söylüyorum. Veya işteyim ve yazı düzeltmem gerekiyor; yine tek adresim var: "Barışmamız bir mucize..."

Evet, bu şarkı bu yazın şarkısı olacak, diskolar çoşacak, herkes kendinden geçecek.

İç sesime sonuna kadar güveniyorum!

Tatamm!..

Bu şarkının bir yanı daha var: Beni en sevdiğim ruh hali olan, melankolik ruh haline de sokuyor. Bir yandan -az önce yaptığım gibi- pijamalarla dans ederken, diğer yandan da gözümün ucundaki damlalarla dolaşıyorum.

Melankolik yapıya kapılmayı sevenler sevmeyenlere anlatsın, nedenini daha iyi anlayacaklardır.

Bu, biraz sonra ağlayacağım, bir başka deyişle ağlasam hali, bir anlamda yaratma, kafaya bir şeylerin uçuşması halidir de...

İmkansız aşkların tutsağı insanlar gibi...

Sevdiğine kavuşmayı bekleyip, karşısından haber bekleyen içine bakan, çıkarımlar yapan insanlar gibi...

Hepimizin bir yerlerine dokunuyor yani bu ruh halini getiren her bir şey.

Demet Akalın'ın dans bulamaçlı şarkısı işte tam bu yüzden içime işledi, her yerde, dilimde, içimde benimle.

"İsim neydi, hatırlayamadım" diyenlerden olamasam da, belki bu saftorik, romantik yengeçlikten kurtulup, bir gün ben de bir şarkıyı sadece dans ettiriyor diye sevebilirim.

Ama yakın zamana kadar zor gözüküyor!

Hiç disko kültürüm olmamasına rağmen demin bir son dakika bombası daha patlattım: "Demet Akalın'ın bu şarkısında sırf oynayabilmek için diskoya gideceğim. Muhtemelen bizim kızlarla Çeşme dolaylarına. Ve geçen yazdan kalan, hiç giyemediğim minicik elbiselerimi giyeceğim! Tatam!"

Sizi bilmem ama benim kanım bu şarkıyla pek bir kaynıyor ve en yakın "Mucize" konserine -benimle gelmek isteyen bir insan bulabilirsem- gitmek, gitmek, gitmek istiyorum. Çikolatadaki ısrarımla eşdeğerde bu isteğim, duyanlar duymayanlara söylesin.


"Şimdi gördüm, çok şaşırdım" diyenler,

"Durma dans et" cümlesiyle tepinmek isteyenler,

Demet Akalın'ın Gülbence'den çok daha iyi olduğunu düşünenler,

Ben de sizdenim!

Veee tek diyeceğim şudur ki; I LOVE MIRACLE:))

İyi cumalar, iyi haftasonları.

Haftasonu bol yiyin, bol abur cubura gömülün ve hiçbir şey olmamış gibi uzunnn yürüyüşlere çıkıp, diyet yaptığınızı iddia edin.

Ben öyle yapıyorum:)

 
Toplam blog
: 87
: 1432
Kayıt tarihi
: 29.03.07
 
 

29 yaşında ve yengeç burcuyum. Her sabah 'flu' gözlerle dünyaya merhaba dememi sağlayan 5 numara göz..