Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

26 Eylül '11

 
Kategori
Kahvaltı
 

Kaynayan kazan

Kaynayan kazan
 

karıştırmak zor gelirsede, yemesi lezzetlidir..


Kazan deyip, geçmemek, içinde kaynayana bakmak gerek. Hele içindeki ana malzemeleri kendi ellerinizle topladıysanız.. Kazanı karıştırmanın keyfi bir başka olur.   Sabahleyin kahvaltınızda bu karışımın üstüne biraz da ceviz serpiştirirseniz şifa niyetine yiyebilirsiniz.

İçindekiler; Kırmızı biber- domates- soğan-sarmısak- havuç- salça- kimyon- karabiber- tuz birazda şeker, afiyet olsun. 

arkada zeytin ağaçları,

ortada domates tarlaları

önde birkaç meşe,

kıyısında kaynayan kazan!

karıştır dur ha ha-san!

 

20/09/2011 geyikli,

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara