Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '14

 
Kategori
Kedi Bakımı
 

Kediler; tansiyona, dengesizliğe, ruhsal bunalıma, sıkıntılara, birebir. Negatif enerji çekerler.

Kediler; tansiyona, dengesizliğe, ruhsal bunalıma, sıkıntılara, birebir.  Negatif enerji çekerler.
 

Evlerimizin tatlıları. Hayvan sevmek, bir hünerdir.


 

 

 

          Kediler hakkında çok şeyler yazıldı şimdiye kadar. Hepsinin huyu suyu, çeşit çeşit. Kimisi, evin sahibinin sözünden çıkmaz. Dizinin dibinden ayrılmaz. Bazılarının da, tuvaletten sonra zıplayıp, sifonu çekenleri  bile  var.

          Ankara’da, bir özel okulda Kimya Öğretmeni olan Banu Turna, bize, aşağıdaki yazıyı yollamış. Kedileri o da seviyor belli. “Sizin için bir yazı buldum” diyor. Çok değişik bir yazı.

          Kediler üzerine çok sık yazı yazıyoruz ya. Beni bilgilendirmek istemiş. sürpriz olsun diye hani. Bizi affedeceğini umarım.

          Not da düşmüş. Beni, kitabımdan tanıyormuş. Babası oku diye vermişmiş. Öylesi bulmuş beni. Kendi başlığını kendisi atmış: “ KEDİLERİN GİZEMİ” diyerekten. Kedileri sevdiğimi biliyor. Demek ki, blog yazılarını okuyor. O kanaate vardım. İşte, o enteresan yazı aşağıda.

 

                                                                      &    &  &

          “Evcil dostlarımızdan kediler kimilerine göre çok sevimli hayvanlar, kimilerine göre nankör ve sinsi, hatta bazılarına göre de canavar.

          Ama bu çok iyi tanıdığımızı düşündüğümüz canlının ne gibi özellikleri var biliyor muyuz? Kedilerin belki de daha önce duymadığınız en önemli özelliği iyi bir şifacı olmalarıdır.

          Kedilerin sevimli dostluklarının dışında en önemli görevi, sizin gün boyunca üzerinizde biriktirdiğiniz negatif enerjiyi ortadan kaldırmaktır. Siz uyurken bu negatifi bedeninizden çekerler. Ruhsal dengenizi sağlarlar. Eğer ailede birden fazla kişi varsa, o zaman onlar da aileden topladıkları çok fazla negatif yüklemesi olur. Bu nedenle çok kilo alırlar. Siz ise bunun ona verdiğiniz yemekten ötürü olduğunu zannedersiniz ama bu doğru değildir.

         Onlar uyurken, sizden topladıkları negatifi boşaltırlar. Eğer siz aşırı stres içindeyseniz, bu negatif enerjiyi boşaltmak için zamanları olmaz, dolayısıyla bu boşaltımı yapıncaya kadar negatif enerji bedenlerinde yağ olarak birikir.

         Kediler eğer bir sorununuzun olmadığını bilirlerse, o gece sizinle beraber yatmazlar. Eğer tuhaf bir şey olmaktaysa, bunu hissedip yatağınıza atlarlar ve sizi sararlar.

         Ev ve aura alanınıza zarar verecek veya o alandan enerji çalacak biri geldiğinde, kişinin negatif titreşimlerini fark ederler. O an kediniz sizin etrafınızda bir kalkan vazifesi görerek sizi hemen sarmaya çalışacaktır. Başınızda veya ayaklarınızın dibinde duracaklardır. Evinize gelen misafir olduğunda kediler o kişiye koşarsa, okşanmak birlikte yasayan kedilerin sürekli evde yaşayan kedilere göre insan aurası’na daha iyi şifa verebildikleri bir gerçektir.

YAZIYI YOLLAYAN BANU TURNA, YAYINDAN SONRA RESMİNİ DE YOLLAMIŞ. ONU DA ŞİMDİ EKLEDİK. RESİMDE BANU TURNA GÖRÜLÜYOR.

         Kendilerini doğada temizleyip, topraklayıp daha sonra geri enerji yüklü olarak gelme şansları vardır. Genel olarak evinizin durumunu ve yalnız yaşıyorsanız kendi durumunuzu, kedinizin durumundan anlayabilirsiniz. Normalden çok uyumaya başladıysa evinizin enerjisi ağırlaşmıştır. Ya da ajite ise her hangi bir sağlık sorunu baş gösteriyorsa, sizde de aynı bölgede sorun var mı diye kontrol edin. Ajitasyonu sizden kaynaklanıyor ya da evin enerjisinden kaynaklanıyor olabilir.

         Bir kedinin yaşadığı evde belli bir hastalığa yakalanması (yaşlanmaya bağlı hastalıklar hariç), genelde evdeki bir dengesizliğe dikkat çeker. Kedilerin hastalıkları yaşadıkları evde yasayan insanların enerjileri hakkında önemli bilgiler verir. Özellikle kediyle en fazla vakit geçiren ya da ondan en fazla uzak duran kişiye bakmak gerekir. Genelde, bu tür uç noktaları temizlemeye çalışırlar.

         Bir diğer olasılıkta, bütün ailede tekrar eden bir hastalığa işaret ediliyor olabilir. Ayrıca bir kediyi okşamanın kan basıncısı düşürdüğü bilimsel olarak ispatlanmıştır Kediler yüksek tansiyon hastalarına iyi gelmekte ve kan basıncını azaltmaktadır. Kısa bir hayat ömrüne sahip olmaları, kedilerin tekâmül yerine görev amacıyla dünyaya gelmiş olmalarının göstergelerinden biridir.

 

         Ve son olarak siyah kediler çoğu kişi tarafından kolektif  bilinç gereği uğursuzluk sembolü gibi görülseler de tam aksine negatif enerjiyi en çok kendilerinde toplayarak size şifa sağlayan en başarılı kedilerdir ki genel de mistik ve psişik konularla ilgilenen insanlarında siyah kedileri tercih etmelerinin nedeni de  budur.”

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..