Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Temmuz '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Kendini özel sanma! Özellikle de en büyük derdin sende olduğu konusunda…

Kendini özel sanma! Özellikle de en büyük derdin sende olduğu konusunda…
 

Merak etme, herkes senin gibi. Herkesin sorunu var. Kimse dertsiz değil.

'Seninki de dert mi?' dediğin şey, bir başkası için büyük sorun olabilir. Keza; senin büyük olan derdinin bir başkasının gözünde önemsiz olabileceği gibi..

Yine de iyisin! Çünkü insanların bir çoğu  ayağına bağlı prangaların farkında değil. Sorunları olduğunu fark etmiyor. Hayatının sorumluluğunu almıyor. Kolay olan şeyi yapıyor. Birilerini, hayatı, en sonunda kaderi suçluyor. Sen hiç değilse böyle değilsin dostum. Yoksa.. öyle misin? Umarın değilsindir.

Sorunun farkına varmak çözümün başlangıcı. Ancak sorunun olduğunu kabul etmek tek başına yeterli değil. Bir şeyler yapmalısın. Biliyorum, daha önce de bunlar oldu. 'Evet, bu sefer yapacağım. Çözeceğim' dedin. Ama kısa bir süre sonra vazgeçtin ve başa döndün.

Bu hayatının sonuna kadar devam edebilir. Pardon! yanlış söyledim. Edebilir değil, 'edecek' olmalıydı. Bu kesin. Bir yerde müdahale edip bu kısır döngüyü kırmazsan korkarım sonu gelmeyecek.

Sorunun aslında seni yukarı taşıyacak bir sıçrama tahtası olduğu görebilirsen, işin içindeki sırrı da anlamış olacaksın.

Bu sefer vazgeçme. İrade göster. Korktuğunu biliyorum. Herkes başlarken korkar. Cesaretli ol. Cesaret cesurlara has değildir emin ol. Cesaret korkmana rağmen adım atmaktır. Bunu yap, gerisi gelecek. Göreceksin!

Nasıl yapabileceğini öğrenmek için  http://www.cumhurcetin.com/wp/?page_id=2

 

 
Toplam blog
: 63
: 864
Kayıt tarihi
: 21.02.13
 
 

Profesyonel Yaşam Koçu, Regresyon Hipnoterapisti, İlişki Koçu, Satış Koçu   Kişi ve kurumlara pro..