​ Kendini pazarlayan pazarlama kitabı / Ben Bildiriyorum / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '06

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kendini pazarlayan pazarlama kitabı

Kendini pazarlayan pazarlama kitabı
 

Zeki Yüksekbilgili tarafından yazılan ve yeni pazarlamayı anlatan PAZARLAMA MUCİZE DEĞİLDİR isimli kitap, Sinemis Yayınlarından piyasaya çıktı. Bu pazarlama kitabının, ilginç bir pazarlama yöntemi var; kitaptan 49 adet alan herkes, yazarın bir seminerine ücretsiz katılıyor. Kitaptan 149 adet alındığında ise, yazar alıcının kendi ofisinde veya işyerinde bir pazarlama seminerini ücretsiz olarak veriyor.

Türkiye’ de ilk defa denenen bu yöntem ile, kitabın daha fazla alıcıya ulaşması hedefleniyor.

Kitap ile ilgili Zeki Yüksekbilgili şunları söylüyor; “Sayısal devrimin bizim haberimiz olmadan –haberimiz olup olmamasını da pek önemsemeden- gerçekleşmiş olduğunu kabul etmek zorundayız. Peki bu sayısal devrim, neleri değiştirecek?

Bu devrimin binlerce sosyal ve ekonomik olguyu etkileyeceği ve birçoğunu da değiştireceği bir gerçek ama bu devrim ile en çok değişen şey kişiler, yani bizler..

Bizlerin değişmesi demek, tüketicilerin değişmesi demek, tüketicilerin değişmesi demek, tüketicileri etkilemek için çabalayan pazarlamanın değişmesi demek.

İşte gerçekleşen sessiz sayısal devrim ile, pazarlamada da bir devrim yaşandı. Pazarlama Mucize Değildir, bu devrimin neleri değiştirdiğini, yeni ekonomiyi, yeni pazarlamayı anlamak ve anlatmak üzerine yazılmış makalelerin bir toplamıdır.”

Eğer siz de, yeni ekonominin pazarlamayı değiştirdiğine inanıyorsanız, bu kitabı mutlaka okumalısınız.


 
Toplam blog
: 10
: 974
Kayıt tarihi
: 21.10.06
 
 

1974 yılında doğdum. Özel Eyüboğlu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi, Çalışma Ekon..