​ Kendinizin büyükbabası olmak ister misiniz? / Mizah / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '12

 
Kategori
Mizah
 

Kendinizin büyükbabası olmak ister misiniz?

Kendinizin büyükbabası olmak ister misiniz?
 

cesurkalem.net


 

Saçmalıyorum sanıyorsunuz değil mi? Ama bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuzda haklı olduğumu göreceksiniz. Nasıl mı?
 
Önce bir magazin haberiyle başlayalım. 
 
43 yaşındaki Meltem Cumbul'un kendisinden 14 yaş küçük turizmci Alican Özbaş ile sürpriz nikahı magazin gündemine bomba gibi düşmüş. Damat Alican Özbaş'ın babası basına "Nikaha katılmadım, çünkü haberim olmadı. Oğlumun evlendiğini bir arkadaşımdan duydum. Hayırlısı olsun, İleride daha güzel evlilikler yapar. Benim oğlan herhalde bir kaç kere daha evlenecek. Alican herhalde kendisine anne aradığı için kendisinden 14 yaş büyük Meltem Cumbul ile evlendi. Benim oğlan eş yerine demek ki anne buldu." diyerek sözlerini şöyle tamamlamış. " Benim beğendiğim kadınlar, benim oğlumun evlendiği kadınlardan daha genç"
 
Olgun yaştaki erkeklerin kendilerinden çok daha genç kadınlarla ilgilendiklerini bilinirdi ama son zamanlarda bu modaya olgun kadınlar da uymaya başladı. Artık onlar da genç erkekleri tercih etmeye başladılar.
 
Şimdi aşağıda anlatacaklarım için  ister fıkra deyin, ister yaşanmış veya yaşanabilecek bir olay deyin, ama sonunda yazımın başlığına hak vereceğinizi düşünüyorum. 
 
"Ben 24 yaşındayım.ve 43 yaşındaki dul bir bayanla evlendim. Kendisinin de 25 yaşında bir kızı var. Babam ise bu kızla evlendi. Böylelikle babam. karımın kızı ile evlendiği için damadım oldu. 
 
Bunun üzerine kızım da babamla evlendiği için üvey annem oldu. Hanımımım ve benim geçen sene bir oğlumuz oldu. Oğlum hanımımım kızının erkek kardeşi oldu. Aynı zamanda babamın da kaynı. Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için dayı oldu. Anlayacağınız benim oğlum benim dayım oldu. 
 
Babamın eşi yıl sonunda dünyaya bir erkek çocuk getirdi. O babamın oğlu olduğu için benim de erkek kardeşim, ve kızımın oğlu olduğu için de torunum. Yani ben torunumun erkek kardeşiyim. 
 
Ayrıca bir annenin evladının babası eşi olduğuna göre ben de eşimin kızının babasıyım ve kızımın erkek çocuğunun erkek kardeşiyim. 
 
Kısacası kendimin büyükbabasıyım."
 
Nasıl? Şimdi bana hak verdiniz mi? :))
 
 
Toplam blog
: 974
: 3444
Kayıt tarihi
: 16.01.07
 
 

2017 Basın özgürlük endeksine göre 180 ülkeden 155. sırada olan ülkemizde yemek tarifleri  ve tel..