Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '20

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Kerem İçyer Kimdir

Başarılı oyuncu Kerem İçyer’i yakından tanıyalım.

 

1969 yılında Batman’da dünyaya gelen Kerem İçyer, daha 3 yaşındayken Muş’a yerleşti.

Babasının görevinden dolayı 1975 yılında Kütahya’ya taşınmak durumda kaldı. 1 yıl orada kaldıktan sonra Adana’ya taşındı. 2004 yılına kadar Adana’da kaldıktan sonra İstanbul’a yerleşti.

Çocukluğunda filmlerini severek izlediği Yılmaz Güney, Ayhan Işık ve Serdar Gökhan’ı kendine örnek alarak sanat camiasına merak sardı.

Oyunculuğa olan tutkusu giderek büyüyen Kerem İçyer 2008 yılında çok sevdiği oyunculuğu profesyonel olarak yapmaya karar vererek bir çok tiyatro hocalarından eğitimler aldıktan sonra ilk deneyimini “Cehennem Adana’nın altında” isimli internet dizisiyle yaşadı.

Bir çok Dizi ve Sinema filmlerinden teklifler aldığını söyleyen Kerem İçyer gelen teklifleri inceleme aşamasındayken tanıştığı Yapımcı ve yönetmen İhsan Taş’ın kendisine sunduğu projenin konusundan etkilenerek, diğer projeleri rafa kaldırıp, Bir dede ile lösemi hastası torununun hayatını konu alan “Dedemin Gözyaşları” isimli sinema filminde karar kıldı.

Başarılı oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü “Bu projeyi seçmemdeki en büyük etken annemi de bu hastalıktan kaybettiğim için böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak istedim. Böylesine topluma faydalı bir projede yer almaktan son derece mutluyum. Umarım bu proje hayata geçtiğinde binlerce lösemi hastalarına umut olacak” dedi.

 

 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..