Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '18

 
Kategori
Siyaset
 

Kılıçdaroğlu Kontrollü Darbe Dosyasını Çıkaracak mı?

Kılıçdaroğlu Kontrollü Darbe Dosyasını Çıkaracak mı?
 

Aşk şarabı içmesi hoştur şaşkın

Şarap peşinden koşmak boştur şaşkın.

Bir o yana bir bu yana yatma şaşkın

Tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın.

**

Bir o tarafa bir bu tarafa ile siyaset olmaz. Dik duracaksın. 'Astığın astık kestiğin kestik' de olmayacaksın ama masaya yumruğunu vurmayı bileceksin. Her şeyden önemlisi söylemiş olduğun sözün arkasında durmasını bileceksin. Her defasında kaybettiğin seçim sonrasında da şaşkın ördek misali dolaşmayacaksın.

Cehepe'den bahsediyorum. Kılıçdaroğlu'dan söz ediyorum.

Her seçim sonrasında 'Haydi kurultaya' ile olmuyor bu işler. Şimdiki habere göre İnce delegelerden noter tastikli imza toplamaya çıkacakmış ve 15 gün sonra da Cumhuriyet Halk Partisi bilmem kaçıncı kurultaya gidecekmiş!

Her kurultay nafile!

Nafile namaz'a benzetmek isteyeceğim ama nafile namaz, farz ve sünnetler eda edildikten sonra fazladan kılınan namaza deniyor daha çok sevap alabilmek için. Cehepe kurultaylarında tam tersi kurultay sonralarında partiye zarar verildiğini gördük görüyoruz. Hiç bir kurultay sonrasında çözüm bulunamıyor.

Ne kadar çok namaz o kadar sevap..

Ne kadar çok kurultay o kadar Cehepe'ye zarar..

'Bırakınız şu kurultay işini'diyesim geliyor ama fıtrat böyle yapacak bir şey yok. Gerçi yeni cumhurbaşkanlığı sisteminden sonra cehepe'de veya diğer partilerde kurultay olsa ne yazar olmasa ne yazar. Siyasi partilerin her biri şirket, milletvekillerinin her biri yüksek maaşlı memur gibi artık. Zira partili cumhurbaşkanılığı sisteminde karşısında rakip görünmüyor. Diyeceksiniz ki 'bu durum demokratik değildir' onu da referandum öncesinde "15 Temmuz kontrollü darbedir. Elimde dosya var" diyen Kılıçdaroğlu düşünsün.

Referanduma 10 gün kala bu şekilde bir söylemde bulunup dosyaları halka ibraz etmezsen olacağı referandumun 'evet' çıkması ve 24 Haziran seçimlerinin sonucunu da bu şekilde tayin edilmesiydi. 24 Haziran seçim sonucunun müsebbibi Kılıçdaroğlu'dur.

Şimdi tek şansın kaldı Kemal Bey! 'Kontrollü darbe' söylemini açıklığa kavuşturman gerekiyor. Elinde ne kadar dosya varsa kamuoyuyla paylaşman gerekiyor.

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ABD/CIA/Fethullah birlikteliğinden ouşmuş olan bir darbe olduğunu biliyoruz. 251 insanımızın hayatına mal olan ve Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisine dünyada eşine rastlanmayan böyle kanlı saldırının asıl sorumluları mutlaka bulunmalıdır. İçeride olan ve ceza alan subay ve askerler yeterli olmayıp kim ve kimler tarafından organize edildiğini öğrenmek her Türk vatandaşın hakkı olduğunu düşünüyorum.

Kılıçdaroğlu elindeki dosyaları açmalı açığa çıkarmalısın!

Nokta!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..