Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '10

 
Kategori
İlişkiler
 

Kimdir bu buldumcuklar?

Kimdir bu buldumcuklar?
 

Öncelikle kelimenin anlamını vermek gerekir sanırım konuya girmeden önce. Ekşi Sözlük ve türevi sitelerden birkaç alıntı:

Uzun süreli bir kıtlık döneminden sonra sahip olunan nesne/kişiye nasıl davranacağını bilemeyenler için kullanılan tanımlama...
Ne oldum delisi olmak'ın biraz daha yumuşatılmış hali.
Hayatının sevgilisini yapan hatunların, sevgilileriyle napacaklarını bilemeyip; anlamsız girişler, mesajlar, onlar bunlar şunlar vasıtasıyla sevgililerini gözümüze sokmaya çalışmaları durumunda kullanılabilir.
Hepimizin hayatında dönem dönem karşılaştığımız buldumcuklar vardır. Hatta dönem dönem kendiniz de buldumcuk olmuş olabilirsiniz. Ama tabi kişinin kendisini buldumcuk olarak görmesi zordur ne de olsa. Peki kimdir bu buldumcuklar? Kişinin buldumcuk olup olmadığını nasıl anlayabiliriz? Ben buldumcukları 500 metre öteden görsem tanırım, işte size en sık karşılaşılan buldumcuk tiplemeleri:
İsterikler: Asırların bakiresi X hatunun ilk defa bir erkek bulması sonunda yaşadığı isteriye krizleri... Böyle kız modeli çok vardır, sevimsiz, çirkin ya da güzel ama huysuz ve kaprisli hatunlardan doğal olarak erkekler kaçar. Bu kızlar da senelerce çok seçiciyim, erkek beğenemiyorum, ortada erkek yok (hoş gerçekten yok orası doğru)deseler de, asıl sebep bellidir. Bu kızlar erkekler tarafından tercih edilmeyen kızlardır. Ve gün gelir salak bir erkek bulunur. Genelde bulunan erkek de tabi ki Hint kumaşı değildir, sünepenin teki kola takılır. Bir anda bu X hatun taze gelin edalarında takılmaya başlar, kendisinin ne kadar şanslı olduğundan, süper bir sevgilisi olduğundan dem vurur. İki lafın biri "sevgilim" ile başlar. Sevgilim şöyle, sevgilim böyle bıdı bıdı. Kendisini unutmuştur ama erkek arkadaşının dışkısının kıvamına kadar detayları biz bilmek zorundayızdır tabi. Ne de olsa sevgilisi var. Bir anda David-Victoria Beckham aşkının çakma türkiş modelinin gözünüze gözünüze sokulduğunu hissedersiniz. Ay işte yatağı da pek iyi, para harcatmıyor bana vallahi, elimi sıcak sudan soğuk suya dokundurmuyo, altın kaşıklarla besliyo bıdı bıdı sonu yok neyse...
Satıcılar: Bunlar da sevgili yapınca bir anda ortadan kaybolan tiplerdir. Ay Özge'ye noldu, sahi Özge napıyo sorularına verecek cevabınız yoktur. Çünkü Özge buhar oldu uçtu gitti. Sevgili yaptı bütün herkesi sattı diyecek haliniz yok ya. Ama ne yazık ki durum tam anlamıyla budur.Bir anda barlardan, cafelerden çıkmayan, saatlerce telefonda konuşup eğlendiğiniz kız yok olur. Haaa gün gelir de erkek bunu sepetlerse o zaman gene ortaya çıkar o ayrı. Hemen telefonla arayıp "Canım nabeeerrr, ay çok özledim, sıkkınım da gece çıkalım eskisi gibi" muhabbetleri döner. Tabi bu gezip tozmalar ve dostsal paylaşımların ömrü başka bir erkek bulana kadardır.
İffetliler: Bunlar da hayatlarına ciddi bir ilişki sokunca, geçmişte yediği naneleri bir anda beyninden sıfırlama beceresine sahip yetenekli hatunlardır. Bir anda geçmişte yattığı 1500 erkeği unutup, beynine format atıp, yüzyılın bakiresi edalarında namuslu bir hayata yelken açarlar. Düne kadar onla bunla yatıp kalkan kız arkadaşınız bir anda arkadaşlarına artık ciddi ve evliliğe doğru giden bir ilişki içinde olduğundan, bizim serbest ve hafif hayatlarımızı çok onaylamadığından, bizim de evlenmemiz gerektiğinden bahsederler. Giyim kuşam değişir, ortamlar değişir, anneli babalı evli çiftlerle takılmaya başlamalar falan...
Gelelim erkek buldumcuklara:
Ayranı yok içmeye modeli: Bu tipler gösteriş meraklısıdır. Örneğin mutlaka iPhone kullanırlar, son model araba kullanırlar ama ceplerinde 5 kuruş yoktur ve beşinci sınıf semtlerde otururlar. Genelde marka giyinirler, gömlekleri göbek deliğine kadar açıktır ki kıllı göğüslerine hayran hayran bakalım diye. Bir de bu tiplerin en büyük görgüsüzlüğü arabadan inerken baş gösterir. Örneğin Nişantaşı'nın veya caddenin popüler cafeleri önünde şimdi anlatacağım durumu çok iyi gözlemleyebilirsiniz. Arabalarıyla tam cafe önüne gelirler ve gerine gerine arabadan inerler ama arabadan inerken mutlaka cep telefonuyla konuşuluyordur. Asla cep telefonuyla konuşmuyorken inilmez. Ben meşgul ve sosyal bir insanım mesajı o anda cafede oturan hatunlara verilir. Saçlar da genelde inek yalamış gibidir. Bundan sonra dikkat edin popüler cafe önünde arabadan inen erkekler, cep telefonlarıyla konuşuyorlar mı konuşmuyorlar mı? :))
Vakumcular: Bunlar da genelde yılların vermiş olduğu abazalıklarıyla ilk buldukları kızı haşata çeviren modellerdendir. Kıza bir sarılırlar kızın kemik çatırdamaları 5 metre öteden duyulur, kızın dudaklarını bir vakumlarlar, kız suni teneffuze maruz kalıyor zannedersiniz. Kıza yan bakan olursa hemen horozlanırlar.
Kobralar: Bunlar da yataktaki maharetleri ve cinsel uzuvlarının büyüklüğüyle övünen erkeklerdir. Uzun ilişki içine girmezler çünkü kobraları 3-5 kadına bir anda yetmekte, geç boşalmakta ve 11 posta attırabilmektedirler.Yanlarında genelde süs niyetine beşinci sınıf kızlar durur ve de yüzlerinde pis bir tebessüm olur.
Şimdi bir düşünün bakalım yukarıdaki tiplemelerin kaçı hayatınızda mevcut?

 
Toplam blog
: 102
: 1607
Kayıt tarihi
: 26.08.08
 
 

1980 İzmir doğumluyum. Kendimi bildim bileli gözlem ve yorum yapmayı çok seviyorum. Genelde hayatı h..