Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ekim '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Kırdırmayın kutsal mehmetçiği

Kırdırmayın kutsal mehmetçiği
 

Suçlusunuz, suçluyuz. Koskoca T.C. Devletinin ve Kurtuluş savaşı ile tüm dünyaya örnek olmuş bir milletin şanlı şerefli askerlerinin dağ eşkiyaları tarafından tuzaklara düşürülerek haince öldürülmelerine sebep olan sistem, büyük bir taktik zaafiyetidir. Bu kalleşçe katliamın arkasında duran işbirlikçilerin ve gözgöre göre silah yardımı yapan bir ülkenin gölgesinde korkak politikalarla günü geçirmeye çalışanlar suçludurlar. Menfaatler doğrultusunda şerefli ordumuzun kolunu kanadını kırarak ve soğukkanlılıkla basiretsizliği eş değerde göstererek sessiz kalanlar suçludur.

Vatan evlatlarının haince pusuya düşürülerek öldürüldükleri haberleri izlenirken, ülkenin diğer bölümünde yaşam hiçbirşey olmamışcasına sürüyorsa ve normal karşılanırcasına basit tedbirlerle geçiştiriliyorsa hepimiz suçluyuz. Herhangi bir yerde yemek yerken, eğlenirken bu katliamları Tv.lerden izlerken boğazımızdan geçen lokmalar rahat geçiyorsa ve bu olayları günlük olağan haberlerden sayıyorsak yazıklar olsun hepimize. Sn. Milletvekillerimizin, devlet adamlarımızın, araştırma yapmak için gittikleri savaş mahallerindeki önlemler askerlerimiz için alınamıyorsa ve bu gençler keklik gibi tuzaklara düşürülüyorsa yine hepimize yazıklar olsun...

Belli olan kırmızı bölgelerdeki güvenlik ve lojistik imkanlar kullanılamıyorsa bu gençler tuzaklarda heba olmaya devam edecekler demektir. Devletimiz ve ordumuz elele vererek ciddi önlemler almak zorundadır. Nelermi yapılmalıdır? İlk önce cesurca bu işte silahı, parmağı hatta en ufak bir izi olan ülkelerden acilen büyük elçilerimiz çekilmelidir. Onların Büyükelçileri Dışişleri Bakanlığımız tarafından uyarılmalıdır. Notalar verilmelidir. Dünyaya ciddi tepki mesajları verilmelidir.

Tüm dünyaya biz geliyoruz diye değil, sabahın birinde tüm gücümüzle orada olduğumuz gösterilmelidir. İçerdeki temsilcileri derhal soruşturmalarla yargılanmaya başlanmalıdır. Askerlerimiz öldürülüyorsa bu bir savaş durumudur. Amerika'nın Irak'taki savaş nedenini iyi analiz etmeliyiz. Bir başka ülkeden izin alarak vatan müdafa edilmez. Derhal cesurca politikalarla Türk milletine yakışır bir pozisyona geçmeli ve millet olarak duruşumuzu belli etmeliyiz. Çok acilen çıban başı olan şehirlerimizde kuvvetli istihbaratlarla terör örgütüne yardım edenler temizlenmelidir. Aksi takdirde gencecik evlatlarımız, devletimize ve şanlı ordumuza yakışmayacak bir şekilde zayii olmaya devam edeceklerdir. Bir gün komşumuzun yarın bizim evladımız, kalleşce tuzaklarla şehit edileceklerdir. Devlet büyüklerimizin bir an evvel bildikleri gerekeni yapmalarını bekliyorum.

METİN ÖZKAYA

 
Toplam blog
: 116
: 3217
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

İstanbul' da doğdum. Antikacı, saray restoratörü ve eksperim. Antika konusunda 50’ye yakın belgesel ..