Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kırlangıç Fırtınası başrol oyuncularıyla dikkat çekiyor

Kırlangıç Fırtınası başrol oyuncularıyla dikkat çekiyor
 

kırlangıç fırtınası


Başrol oyuncu kriziyle gündemde olan Kırlangıç Fırtınası, cast çalışması tamamlanarak Limon Film'in, yapımcılığında Fox ekranlarında başlıyor. Dizinin başrol bayan oyuncusu olarak belirlenen Meltem Cumbul'un, set esnasında yaşadığı büyük kriz yüzünden terk ettiği belirtilerek kadrodan çıktığını kamuoyuna açıklamıştı. Öncelikle projenin aksayacağı düşünülse de ekip yeni isim bulmakta geçikmedi ve Emel Çölgeçen, kadroya dahil olduğu belirtilerek çekimlere kaldığı yerden devam edildiğini, sıkıntı olmadığı sosyal medya üzerinden projenin resmi sayfalarında belirtilmiştir.

Kırlangıç Fırtınası oyuncuları tamamlanarak ilk fragmanı sunulmuştu. Analizlerimize göre dram, sır üzerinden ilerleyecek konusuyla Şubat, ayında ekranlarda olacaktır. Çölgeçen'le, beraber Metin Kuşkan, Mert Ekin Daymaz, Gün Akçı ve Damla Aslanalp, eşlik edecektir.

Hikayesi ise Ülfet, ana karakterimiz olacaktır. Evlilik dışında sahip olduğu bebeğini abisi olan Kudret'e, emanet edip, sahiplenmiştir. Kardeşine oldukça değer veren Kudret, ise sahiplenerek, o sırada bebek sahibi olacağından ikiz olduğunu açıklayarak kendi çocuğuymuş gibi büyütmüştür. Enteresan tarafı ise yıllar sonra Yusuf, Şahin büyümüştür. Kudret, Ülfet'te, dahil çocuklarının hangisi olduğunu bilmemektedir. Bu sırrı tek bilen kişi ise Fikret'tir. Büyük sırların, özlemlerin, dramla birleştirilerek anlatılacak dizinin konusu dikkat çekmektedir.

Geniş kitleye hitap edecek olan Kırlangıç Fırtınası Dizisi kadrosu, konusunu incelediğimizde başarı elde edeceğini düşünmekteyim. Bence uzun süre ekranlarda yerini alacaktır. 

Dizi Tutkunu

Kırlangıç Fırtınası Dizisi

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..