Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '07

 
Kategori
Okullar
 

Kırmızı ayakabı yasak!

Kırmızı ayakabı yasak!
 

Baharın gelmesi ile kırmızı saltanatı göstermeye başlamıştı vitrinlerde. Çeşit çeşit kırmızı ayakkabılar ben dahil kaç bayanın kalbini çaldı kimbilir? Kaçımız ayakkabıcıya girip bir tane belki işin ucunu kaçırıp iki tane ayakkabı satın almadık? Hınzır rengin bir çekiciliği vardır. Onu asla göremezlikten gelemezsiniz gözlerinizi kapatsanızda, ben buradayım der her zaman. Küçükken kırmızı mantom olsun der kız çocukların çoğu, erkeklerin rüyaları kırmızı spor arabalar süsler. Kırmızı bazen tehlikeli sınıfa da sokulur ama bu onun değil ona bu anlamı yüklemeye çalışanların suçudur. Kırmızı bir boğaları kızdırıyor bir de boğa içgüsüdüyle dolaşanları zannımca. Aşagıdaki gazete haberi Eskişehir'de yayınlanlana sakarya gaztesine aittir. Kırmızı ayakakbı giymeyi sevenlerin dikkatine özellikle bayan öğretmenlerin.



Müdürden kırmızı ayakkabı yasağı

<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar’ın bayan öğretmenlerin giydiği kırmızı ayakkabıların ‘Tahrik ettiğini’ öne sürerek yasak getirdiği öğrenildi
<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">Eskişehir’de öğretmen açığı ve eğitim öğretimde yaşanan büyük sorunlar dururken, Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar kafayı öğretmenlerin giyim tarzına taktı. Dindar’ın, Olgunlaşma Enstitüsünde bir öğretmene ‘Ne biçim giyiniyorsun’ diyerek bağırdığı ve kırmızı ayakkabıyı bir daha giymemesi emrini verdiği öğrenildi.
<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">Eskişehir’de bu yılda eğitim-öğretim sıkıntılı başladı. Meslek Lisesi’ne kaydını yaptıran 200’e yakın öğrenci Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hatası nedeniyle hala eğitime başlayamadı. Bir çok ilçede öğretmen sıkıntısı yaşanırken Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar geçen yıl olduğu gibi bu yılda öğretmenlerin kılık ve kıyafetine taktı kafayı. Büyük sorunlar yaşanırken Eskişehirspor yönetiminde de yer alan Dindar’ın kılık kıyafet yönetmeliğine uyan öğretmenlerin dahi giyim tarzına karıştığı öğrenildi. Son olarak Olgunlaşma Enstitüsü’nün bir bayan öğretmenine kırmızı ayakkabı giydiğini görünce azarladığı ve bir daha giymemesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Dindar’ın bu tavrı eğitim camiasında da büyük tepkiyle karşılandı.
<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">ÜZÜCÜ BİR OLAYI
<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">Konu hakkında görüşlerini aldığımız Eğitimsen Başkanı Ali Paşa Şanlı, “Çalışma barışı açısından son derece üzücü bir olay. Çalışanlar üzerinde baskı kurulması anti demokrasi ve anti laik bir zihniyetin göstergesidir. Katılımcı bir anlayış ve davranış içinde olmaya çağırıyoruz”dedi.
<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">
<ımg height="0" src="http://www.sakaryagazetesi.com.tr/pixel.gif" width="15" border="0">
 
Toplam blog
: 30
: 966
Kayıt tarihi
: 11.12.06
 
 

Bir nisan sabahı Eskişehirde doğmuşum. O nedenle bahar aylarını özellikle nisanı çok severim. Küçükk..