Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '09

 
Kategori
Kadın Modası
 

Kırmızı güzel ama Eurovision'da değil.

Kırmızı güzel ama Eurovision'da değil.
 

Kıyafet Hadise'si...


Eurovision'un son birkaç yılda kazananlarına dikkatlice baktığımda aslında "Hadise"nin detaylarda saklı olduğu aşikâr. Kazanmak her yarışmanın elbette ki olmazsa olmazı. Ancak bu görsellikten uzak kıyafet tercihini 1. olmakla bir türlü ilişkilendiremiyorum. Sadece rahat etmek için tercih edilmiş bir seçim olmasının yanı sıra, stil danışmanlığı yapan firmanın bu kadar özensiz bir kıyafeti sırf para kazanmak ve reklam elde etmek için yaptığını düşünmemek elde değil. Malum reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Hatırlarsınız düşük bel bir kot ve diğer üzerindeki aksesuarlar ne kadar da yakışmıştı. Bu konuda açıkçası fikirlerini şahsen pek güvenemediğim ama Hadise tercihiyle doğru bir hamle yapan TRT'den bir yetkilinin kıyafet konusundaki düşünceleri çok mânidardı:

" -Demek ki kıyafeti çok serbest bırakmamak lazımmış. Kıyafete müdahaleyi hep farklı yorumladılar ama bizim amacımız yakışan bir kıyafeti kendisine giydirmekti. "

Avrupa'nın göbeğinde yetişmiş birinin müzikal kalitesini günden güne iyileştirip , böylesine önemli bir organizasyonda giyim tarzını bu kadar basitleştirmesi enterasan. Herşeyin önünde artık Hadise'nin kıyafeti yerleşmiş durumda. Diğer rakiplerden, yaptıklarından, ne yapılması gerektiğinden bahseden kalmadı.

Eurovision final gecesinden sonra Hadise'nin kıyafetinden başka konuşacak şeyler bulabiliriz. Umarım...


 
Toplam blog
: 3
: 811
Kayıt tarihi
: 15.05.09
 
 

26 yaşında, SüLeyman Demirel Üniversitesi Teknik Resim Mezunuyum. Mezun olduğum bölüme paralel ev iç..