Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Kısa üstleri kombinlemenin 4 yolu

Kısa üstleri kombinlemenin 4 yolu
 

4 ipucu ile "kısa üstler"inizi sokak modasına uyarlamak çok kolay!


Kısa üstler (crop tops) 2014 ilkbahar- yaz sezonu podyumlarında en çok karşımıza çıkan parçalardandı. Hal böyle olunca, kısa üstler markaların yeni sezon koleksiyonlarındaki yerini aldı.

Hangi mağazaya gitsek, çeşitli alternatifleriyle karşılaştığımız kısa üstleri giymek için, aslında muhteşem karın kaslarına sahip olmamız gerekmiyor!!!

Nasıl mı? Podyumlardan sokak stiline hızlı geçiş yapan trendlerden kısa üstleri, uygulayacağınız bir kaç yöntemle kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece hem trendlerin gerisinde kalmamış olacaksınız, hem de yarattığınız kombininizle göz dolduracaksınız.

 

1- Kısa üstleri giymek demek, bütün göbeği açıkta bırakmak demek değildir. Eğer çok kaslı bir karnınız yoksa, açıkta bırakacağınız kısma dikkat etmeniz gerekmektedir. Daha az kısmı açıkta bırakabilmek için, yüksek bel etek ve pantolonlar tercih edebilirsiniz. Daha sofistike bir görüntü içinse kısa üstünüzü kalem etekle tamamlamanızı öneririm.

 

2- Kısa üstlerin etek kısımlarına eklenmiş dantel ya da şifon parçalar ile kısa üstünüzün boyunu biraz uzatabilir, kısa üstünüzü şıklaştırabilir ve daha rahat bir kullanım şekli yakalayabilirsiniz.

 

3- Kısa üstünüzün üzerine giyeceğiniz blazer ceket, hırka, deri ceket gibi parçalarla açık olan göbek kısmınızdan dikkatleri farklı yöne çekebilir, ayrıca cool bir görüntü de yakalayabilirsiniz.

 

4- Kat kat giyinerekte kısa üstlerle güzel kombinler oluşturabilirsiniz. Poplin, şifon ya da ipek bir gömlekle tamamlayacağınız kısa kazağınız nispeten daha serin havalar için uygun bir seçim olacaktır.

 

2014 ilkbahar-yaz sezonu defilelerinde gördüğümüz ve sokak modasında çok tercih edilen kısa üst kombinlerine örnek görselleri burada bulabilirsiniz. 

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..