Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '15

 
Kategori
Sinema
 

Kitaptan Vizyona Grinin Elli Tonu

Kitaptan Vizyona Grinin Elli Tonu
 

Grinin Elli Tonu Filmi


Grinin 50 tonu üçleme olarak piyasa çıkmış bir roman serisinin ilk kitabıdır. Kitap içerik olarak +18 erotik içerikli bir kitaptır. EL JAMES imzalı bu kitap döneminin en çok satan kitaplar arasına hızlı bir giriş yapmış ve yazarını da çok kısa bir sürede milyoner yapmıştır. Yediden yetmişe herkesin elinde gördüğünüz ve hastalık gibi yayılan bu kitap erotik olmasına rağmen çok fazla rağbet görmüş ve kişileri etkilemiştir.

KİTAPTAN VİZYONA

Grinin 50 tonu çok fazla tutulunca ve okurlar tarafından film konusunda da büyük bir istek oluşunca, yapımcılar kolları sıvadı. Kitabı baştan aşağıya süzerek içeriğini bozmadan senaryoya aktaran yapımcılar bu büyük yapım için bir de yenilik yaptı. Birbirinden ünlü oyunculardan çiftler oluşturarak filme ait kesitler çekti ve fragman olarak izleyicilere sundu. Yapılan oylamalar ile filmde başrol oynayacak oyuncular belirlendi. Filmde Jamie DORNAN Christian Grey rolünü oynarken, Anastasia Steele rolünü ise Dakota JOHNSON oynayacak. Filmin kalan ekibi de oldukça yetenekli ve tanınmış simalardan oluşturulmuş. Erotik ve dram türlerini başarı ile gösteren bu filmin yapımcıları arasında kitabın yazarı EL JAMES de bulunmakta.

Edebiyat öğrencisi olan Anastasia arkadaşının yerine gitmek zorunda kalır ve ünlü iş adamı Christian Grey ile bir röportaj yapar. İlk görüşmeden itibaren yakınlaşan bu çift arasında yaşanan ilişki hem erotik hem de hiç alışılmamıştır. Çünkü Christian Grey diğer insanların aksine farklı özellikler barındıran ve gizli bir hayata da aynı anda sahip olan bir erkektir. Anastasia ise saf ve duru bir kızdır. Grey'e zamanla âşık olan Anastasia için hayat gittikçe zorlaşacak, kendi hayatı ile Christian'ın hayatının arasında yaşadığı ikilem ve şaşkınlıkla ne yapacağını bilemez bir hale gelecektir.

Kendini tutmaya çalışan Anastasia için artık hayat zor kararlar beklemektedir çünkü yakışıklı iş adamı Christian Grey artık onun hayatının bir parçası olmuştur. Film içerik açısından +18 izleyici kitlesine göredir. Dünya çapında gişe rekoru beklenen bu filmin vizyon tarihi ertelendiği için 13 Şubat 2015 günü vizyonda severleri ile buluşan filmi, erotik ve dram türü sevenlerin izlemesini tavsiye ederim.

 
Toplam blog
: 4
: 262
Kayıt tarihi
: 13.03.15
 
 

Hayata Dair notlar ve sinema ile ilgili yazılar yazacağım vaktim oldukça. ..