Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Nisan '16

 
Kategori
Futbol
 

Kocaman ders

Pazartesi akşamı Beşiktaş'ın yenilgisiyle havaya giren Fenerbahçeli futbolcular maalesef girdikleri yüksek hava basıcından çıkamamışlar. Şampiyoluk için iplerin eline geçtiği bir maça çıkıyorsun. Ama yine son haftaların formsuz isteksiz beceriksiz adamı olan Josef yine ilk 11'de banko oynuyor. Adam Brezilya liginden dinlenmeden Türkiye'ye geldi. El insaf yani Pereira bırakda adam bir kaç maç dinlensin. Hem her maç zaten 0-0 başlıyor bu skoru korumak için mi sahaya çıkıyor kockoca Fenerbahçe takımı. Konuşurken mangalda kül bırakmayan, transfer sezonu gelince Ferrari parası istemeye utanmayan yıldızlar ya size ne demeli. Bir tarafta kadro değeri 155 milyon euro olan bir kadro diğer tarafta 30 milyon euro olan Kocaman'ın Konyası. Ey Pereira sen kimsin ki bu taratarı uyutmya çalışıyorsun. Her hafta çok iyi oynadığınızı söylüyorsun 27 maçta 44 gol atan bir takım nasıl oluyorda çok güzel oynuyor bana da bir masal anlatsana.

Maça sözde en iyi hakemimizin elle oynamaya önce düdük çalacakmış gibi yapıp devam ettiren cüneyt çakır eyyamcısı yardımcısının da desteği ile en az 1 metre ofsayt olan pozisyonu devam ettirmesiyle şok golle başlayan Pereira'nın zaten olmayan cesareti kırılıyor. İlk 45'leri 0-0'a bağlamak için korkaklığı tercih eden adam gibi adam Pereira herkesin teknik direktör olabileceğini de ispatlamış oldu. Ama daha maçın başında rakip takımın futbolcusunun eline top vermeye çalışmak falan koskoca asırlık Fenerbahçe teknik direktörüne yakışıyor mu bunun cevabını da herşeyi bilen Aziz Yıldırım versin. Bu hareketi sebebiyle takımımızın Uefa Avrupa Liginden elenmesine neden olan adam maalesef henüz daha akıllanamamış. Sahanın Fenerbahçe adına en iyisi olan Volkan Şen'in kişisel becerisi ile sıfıra inerek Fernandao'ya attırdığı golle devre arasına morallenerek gidiyorsun. Ama 2. yarı başlarken ilk yarıdaki futboldan memnun gibi aynı kado  ile devam ediyorsun. Karşında galibiyet için oynayan bir rakip var ve sen yine korkak futbola devam ediyorsun. 61. dakikada yaptığın değişiklik ise tam bir korkaklık. Kazanmak zorundasın ama az da olsa risk alıp birşeyler yapmaya çalışan Diego'yu çıkarıp Fatih Terim'in balonu Ozan'ı oyuna alıyorsun. Çünkü 1-1 senin için çok iyi bir skor. Sonrasında da sahada dökülen Nan'yi oyunda tutup takımın en iyisi Volkan Şen'i çıkarıyorsun. Sen gerçekten hem korkak hem de adaletsiz bir teknik adamsın Pereira...

Son değişikliği yazmaya bile gerek yok artık son dakikalara girmişken sol bek çıkarıp sol bek alıyorsun oyuna. Naniyi çıkarıp Caner'i alsan aferin kazanmak için yedek kulübesindeki en iyi kozunu kullandı diyeceğim ama nerdeeeee. Evet Aziz Bey Van Persie, NAni gibi işi bitmiş yıldızları getirmek marifet değil. Seneyede Roben'i getireceğim diyorsun. Aman eksik olsun. Bize sönmüş yıldızlar değil parlayacak yıldız adayları lazım. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..