Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ekim '12

 
Kategori
Futbol
 

Kocamanlı Fenerbahçe'de, kocaman bir hiç!

Fenerbahce  ve Kocaman ile ilgili  yazilmayan ne kaldi?

Gercekden bu nedir? Türkiyemizde baska  hangi takim gündemi bu kadar degisdirebilir. Herkes farkli sebeblerden ve ülke genelindeki sorunlardan vazgecmis, sadece Fenerbahce'yi konusur hale gelmis. Alex'e  yapilan cok büyük haksizlik. Bunun aksini konusan ya da  düsünenin  aklindan  süphe duyarim. Telafisi  olmayan bir hata'dir. Inaniyorum  bu hata  sadece onu degil, tüm Fenerbahce ve  Alex sevenleri yaralamisdir.  Peki  ona  bunu layik görenler ;

1. Aziz Yildirim.  Sayin Baskan,  sizin bu  kulübe  vermis oldugunuz tüm iyi ve  olumlu, maddi ve  manevi gücün karsiligini  3 Temmuz 'dan bu yana  fazlasi  ile veren bu taraftarlar, daha 2 hafta  önce heykelini  dikdigi futbolculugu kadar adamligini  sevdigi profesyonel bir  futbolcuya Alex'e   yapilanlari 2 macda alinan sonuclarla  unutulacak sanmayin. Siz kendinizi Fenerbahce'den büyük görmeye  basladiginiz gün bizim icin  kücülmeye basladiniz.  Ve  siz  o gün  üstünde oturdugunuz  koltugun altinizdan kaymasina  sebeb oldunuz. Artik  o  koltukta  kaldiginiz  her  gün siz benim  gözümde  ve tüm Fenerbahce'nin gercek taraftarlari gözünde daha da  kücüleceksiniz.

Lütfen kendinize ve bize iyilik yapin; daha da  kücülmeden, sizi hep iyi anabilmemiz icin istifa edin.

2. Aykut Kocaman.  Cocuklugumun kahramani, gelmis gecmis en iyi forvet ve en efendi topculardan birisin. Sana zamaninda yapilan haksizliga en fazla üzülen ve zamanin baskani Ali Sen'e  kizan  ben.  Simdi bakiyorum, her seyi unutmus gibisin. Sana yapilan haksizligin aynisini  senin kadar degerli  ve  en az  senin kadar  takima katki saglamis bir oyuncuya,  hem de  Türk olmamasina ragmen,  gönülden baglanmis bir taraftar gibi Fenerli  olan bir oyuncusuna, aldigi parayi sonuna kadar  hak etmis  bir oyuncuya, yapilan bu haksizliliga senin de  katkida  bulunman beni ve tüm KOCAMAN  sevenleri  üzmüs ve yaralamisdir.

Bizim icin yasayan efsanelerden biriydin, icimizden kopmus bir sevgi yumagiydin, adam gibi adamdin.  Ama hic bir zaman  tam bir Fenerbahce Teknikdirektörü olamadin. Biz buna ragmen sana sahip cikdik. Cünkü sen icimizden biriydin, sen bizdin; biz de SEN !!!  Kimseye  taninmayan  imtiyazlara sahip oldun ve biz de seni destekledik. Senin icin Stajyer diyenlere, kulaklarimizi tikadik ve  seni  onlara karsi koruduk. Alinan her  kötü sonucda biz bir aile olduk, senin yaninda  durduk.

Ama gelinen bu noktada, senin bizim degerlerimize degil, kendini Fenerbahcenin sahibi sanan Aziz Yildirimin degerlerine  sahip cikdigini, üzülerek  görmekdeyim.  Her sey bir yana Fenerbahcem bir yana  diyen biz taraftarlar, artik ne senin ne de baskanin  sözlerine ve samimiyetine  inanmiyoruz. Bir an önce; kendinizi daha kücük düsürmeden ve  bizim gözümüzdeki KOCAMAN  degerlerinizi  yitirmeden  istifa edin.  En azindan bu kadari  size saygi duymamiza sebeb olarak kalacakdir.

Biz KOCAMAN bir FENERBAHCE Cumhuriyetiyiz. Evet, ama biz teknikdirektörü ya da baskani degil tüm takimi seviyoruz. Ve alt yapidan gelen degerleri istiyoruz. Icimizden yeni  cevherler ciksin istiyoruz, ancak ne sen  ne de baskan bugüne kadar  bunlara dair en ufak bir isik gösteremediniz. Bizim degerlerimize gösterilmeyen saygiyi, biz fazlasi ile  size verdik.

  Ama artik vermiyecegiz, cekin gidin!!

  Bu da benim son sözüm . . .

   

 
Toplam blog
: 10
: 503
Kayıt tarihi
: 14.08.08
 
 

Slm ben Hakan, 34 yasinda ve Avrupa'da yasayan bir Türküm. Okumayi, yazmayi ve elestirmeyi bir de s..