Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Şubat '15

 
Kategori
e-Ticaret
 

Kolay para kazanmak ?

Kolay para kazanmak ?
 

kolay para kazanmak


Kolay para kazanmak gerçek mi?

Az emek sarf ederek kolay yoldan güzel kazanç elde etme imkanı var mıdır? İnternet üzerinden oturduğumuz yerden biz dışarıda veya başka bir yerde olsak bile para kazanma şansımız var mıdır?

Bu sorulara evet diyen kişiler olabilir ancak kesinlikle inanmayın. Atalarımızı doğru söylemiştir. "Emek olmadan yemek olmaz."  öncelikle bu yolla ayda 3000 tl anket başına 12 tl gibi 3 ayda 8000 tl gibi rakamlar kullanarak bizleri aldatan websiteleri vardır. Ancak söyledikleri doğrudur. Böyle miktarlar kazanan vardır. Ancak bir elin parmağını geçmez. Sizin üzerinizden para kazanmak isteyenler çoktur.

Ancak internet üzerinden fırsatları yakalamış, kendine çok iyi bir yol çizmiş başarılı girişimciler de vardır. Bizler de bu girişimcilerden biri olabiliriz. Markafoni adlı e-ticaret sitesi ülkemizdeki çoğu sanayi kuruluşundan daha fazla kazandığını biliyor muydunuz.

Yurt dışındaki sistemleri alıp ülkemize getirerek çıkış yakalayan çok iyi girişimcilerimiz vardır. Sizlerin de iyi fikir, araştırma ve girişimleriniz ile internetten para kazanmak mümkündür.

Bir websitesi kurarak gerekli yatırımlar ile düzeli çalışmalar ile geleceğinize yatırımlar yapabilirsiniz. Hayırlı kazançlar...

 
Toplam blog
: 47
: 907
Kayıt tarihi
: 15.02.12
 
 

Bilgisayar  ve teknoloji konusunda başarılıyımdır. 2002 yılında Koç Bilgisayar Mühendisliğini bit..