Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Mayıs '10

 
Kategori
Siyaset
 

Komplo ve timsah gözyaşları

Komplo ve timsah gözyaşları
 

Kırılma noktası


Baykal tüm karşı koymalara direndi. Lider sultasına evet dedi Siyasi partiler kanununa evet. Barajın düşürülmesine karşı çıktı. Yani aslında yok birbirimizden farkımız. Biz Genel Başkan'ız dedi. Ama CHP yti ne acıki belirli şakşakcılara yuva yaptı. Seçimlerde hangi ilçe başkanı başarılı oldu ise ilk işi onu görevden almak oldu. Doğru değil diyenlere (Nurhak ilçe Başkanı Ali Sağlam'ın görevden alınışını hatırlatırım) Bu kısmı yok birbirlerinden farkları bölümü.

Gelelim alçak komploya. Bu, Genel başkanları bırakın kime yapılırsa yapılsın alçaklık. Bunu yapanlar ve yaptıranlarda insanlıktan nasibini almamış Emperyalizmin uşaklarıdır. Birileri çıkıp diyorki "İnkar etmemiştir. Asıl üzüntümüz bu" Bu sözü söyleyen biri birazcık düşünse ne kadar büyük bir gaf yaptığını anlayacak. Ama nerde o sağduyu? Hırs gözlerini kapatmış, akıllarına kilit vurulmuş. Ne fark eder inkar etse? Ne fark eder inkar etmese.

Yatak odasında 2-3 eşle imam nikahı ile yaşayanla bu zina işinin farkı ne? İşte sorun burda. Anlayış bu oldukça başımız dertten kurtulmaz.

Baykal'a yapılan komployu tasvip eden ve bunu kullanan hain değilse insanlıktan nasibini almamıştır. Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez.

Baykal'ın ardından ağlamak CHP üyesine yakışmaz. Bir Baykal gider Bin Baykal gelir. Bu baykal barajı demokrasi ayıbı sayar. Bu yeni Lider Lider sultasını demokrasi ayıbı sayar. Ne çektikse şakşakcılardan çektik. Ağlayanlar CHP li olamaz. Onlar olsa olsa kendi çıkarlarını kaybedeceklerine ağlıyorlar.

Bu halk Kurtuluş savaşından Cumhuriyeti yarattı. Bırakın bu halk Özgür ve bağımsız bir TÜRKİYE 'yi kursunlar.

Bugün CHP ye aday olacaklara alçak diyebilenler CHP nin önündeki en büyük engel olan şakşakcılardır. Yüreği yeten bu günlerde ortaya çıkar ve CHP yi iktidara yürütüt. Hadi ne duruyorsunuz?

 
Toplam blog
: 139
: 795
Kayıt tarihi
: 29.09.06
 
 

10.12.1949 yılında Nurhak'ta fakir bir ailenin yedinci cocuğu olarak dünyaya geldim. Ziraat okulunda..