Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '08

 
Kategori
Siyaset
 

Korkunun ecele faydası yokmuş.

Korkunun ecele faydası yokmuş.
 

DTP aklını başına al.


Günlerce defalarca söylediğim söz, birgün bu millet teröre karşı patlama noktasına gelecek demiştim, dün korkulan oldu, Adapazında halk ayaklandı.
Terörü destekleyen DTP'nin toplantısını basmak istedi ve DTP ilk ihtarını halktan aldı.

Peki bu ihtar nereye kadar etkili olur da terör yandaşlığından vazmeyi düşünürler bilinmez, bir gerçek var ki kimin terörist, kimin terörist yandaşı olduğunu ulusumuz çok iyi biliyor.

Devletimize ve yasalarımıza halkın güveni sarsılmamalı, güveni sarsacak unsurlar süratle ortadan kaldırılmalıdır.

Bu iktidar partisi olsa dahi yasalar karşısında gereği yapılmalıdır, Ulusu kışkırtıcı eylemlere sürükleyen DTP yönetimi TC.Devletinin çatısı altında halkı isyana teşvik etmek ve bölücülük propagandası yapmakla suç işlemektedir.

Demokratik düzenimize karşı terör eylemlerinin desteklenmesi de halkımızın gözünden kaçmamaktadır, bu konuda devletin suskun kalması ise vatandaşı büsbütün çileden çıkartmıştır.

DTP'nin toplantılarında istiklal marşımızın söylenmemesi, bayrağımızın asılmaması, bunlara karşılık çocuk katili Abdullah Öcalan posterlerinin asılması da ikiyüzlülüğün tavana vurmuş göstergesidir.

Biraz köşeye sıkışınca Avrupa birliğinde kendileri gibi düşünen terör destekçisi yandaş bulabiliyorlar, ama Türkiye Cumhuriyeti toprakları içerisinde asla destek bulamayacaklardır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..