Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '10

 
Kategori
Teknoloji
 

Korsan müzik derken!

Korsan müzik derken!
 

Merhabalar

Bu gün çoğu dinleyici ve sanatçının yaşadığı bir sorunu yazmak ve küçükde olsa bi çözüm vermek için burdayım.
Bütün sanatçı camiasının en büyük derdidir bu korsan. Eee onların kadarda alanların! Alanlara ne oluyor derseniz?
Onlarda almak istemiyor aslında bakarsanız. Niye mi? Birincisi sanatçının emeği göz ardı ediliyor ikincisi ise orjinal kalite yok ve orjinal cd ile karşılaştırılırsa aradaki fark çok büyük olacağından korsancılar da orjinal istiyor. Ama alamıyorlar!
Malumunuz orjinal materyaller her bütçeye uygun değil.

Bunları niye mi yazdım?

Eminim hepimiz internet kullanıcısıyız. ve internette her geçen gün her amaca göre hizmet siteleri açılır.Yani anlatmak istediğim; eğer dünden bu güne sıralarsak,

e-posta siteleri, arkadaşlık, çet siteleri, web tasarımcılar için yardımcı siteler, paylaşımlar için forum ve blog siteleri haber siteleri ve günümüzün vazgeçilmezleri sosyal ağ siteleri...

Ama bu saydıklarım arasına öyle bi amaç için siteler açıldıki! Ücretsiz müzik siteleri. Düşünün bilgisayarınızda hiç müzik yok. Dert etmeyin bunu!Aslında İlk müzik sitesini ttnet açmıştı yanlış hatırlamıyorsam 2005 de ama paralıydı ve ttnet abonelerine özeldi gold üyelik vs. avantajlarıda vardı ama ücretini ödeyene!

Size tanıkmak istediğim site

kavun.mynet.com

aslında bir çok onlayn ücretsiz müzik sitesi var ama bence en iyisi bu. Kalite iyi ve sanatçıların ropörtajları ve bazı aktiviteler yönündende güzel.Sadece üye oluyorsunuz kendi listelerinizi oluşturabiliyorsunuz ayrıca sosyal ağ siteleri gibi özelliğe sahip sitede A'dan Z'ye bilinen tüm sanatçılar ve albümleri mevcut!

Ve sitenin en altında "kavun'da yayınlanan tüm şarkılar yüksek ses kalitesinde, orijinal ve lisanslı içeriklerdir."yazısı yer alıyor. Korsan müziğe ne oldu derseniz sanırım artık gerek kalmayacak.Ve tekrar söylüyorum bilgisayarınızda müzik yoksa dert etmeyin sakın!Ve şunuda söylemeliyimki site istediğiniz müziği sanki bilgisayarınızdaymışcasına hızlı çalıyor ve sardırabiliyor.

Hadi iyi dinlemeler! Sağlıcakla Kalınız!

 
Toplam blog
: 14
: 952
Kayıt tarihi
: 29.06.10
 
 

Merhabalar ben Onur, 1990 Gaziantep doğumluyum. Her çocuk gibi bilgisayarla oyunlar ve internet k..