Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '10

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Kozanızdan çıkmaya ve gerçek dönüşümü tatmaya hazır mısınız?

Dönüşümün hücresel/ biyolojik yönü ve atalardan aktarılan bilgilerin transforme edilmesi ile ilgili en son çalışmamızın detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni uyguladığım yöntemin nefes, bilinçaltı, aile dizimi, dna, hücre aktivasyonu, hipnoz, nlp, eft, kuantum düşünce yöntemi, enerji teknikleri vb. yöntemlerle bir ilgisi yoktur. Bu yöntem ile, bilinçaltının da ötesinde onu oluşturan biyolojik hücresel yapıya çalışma uygulanmaktadır.

Bu çalışmada yaşanan değişimler dramatik derecede yoğun ve kalıcıdır. Çalışmanın sonunda; Karakter yapısının dönüşümü, algılama biçimlerinde değişim, hayatındaki olayların değişime uğraması, zihinsel, duygusal ve fiziksel sağlığın oluşması, hayatında bilinçsizce oluşturduğu yapıların ve kalıpların yok olması, ilişkilerde yaşadığı döngülerin sona ermesi, derin bir huzur hissinin oluşması gibi durumlar beklenen doğal sonuçlardır.

Bunlara yönelik 4 ana program oluşturduk:

Safirin Renkleri: Bütünsel Çalışma

Bu çok özel çalışma ile kişi dramatik değişimlere şahit olacak ve hayatının her alanında (para, ilişkiler, sağlık, kariyer) ani dönüşümler yaşayacaktır. Yapılacak uygulama bütünsel bir çalışma olup kişi kendini rahatsız eden tüm sorunların birlikte toplu olarak çözüldüğünü deneyimleyecek ve daha sonra genetik hafızasına doğru çıktığı bu yolculukta kendi ile ilgili derinleştirmek istediği konulara çalışma fırsatı bulacaktır. Bu çalışmayı tamamlayan kişilerde yaşam enerjisinin yükseldiği, içsel huzurun derinleştiği, duygu ve davranış kalıplarının dönüştüğü, olaylara ve durumlara bakış açılarının değiştiği, içinde bulundukları tüm ilişki kalıplarının dönüşüme uğradığı ve yapmak istediklerini yapabilir kıldıkları gözlenmiştir.
Safir'in Renkleri; 2'şer saatlik 10 seanstan oluşmaktadır. Çok güçlü ve heyecan verici bir deneyime hazır olun.

Zümrütün Zenginliği:

Özel bir sistemin uygulanacağı 2 şer saatlik 5 seanstan oluşan bu çalışma ile kişi para, hedefler ve hayatının her alanında bolluğu yakalamak üzere davet edilmektedir. Ayrıca spesifik bir hedefinize %100 ulaşmanız için gereken bütün aşamalar seans esnasında uygulanacak ve öğretilecektir. Karşınıza çıkan tüm yöntemlerden daha kolay ve hızlı dönüşüme hazır olun...

Yakutun Sıcaklığı:

2 saatlik 5 seanstan oluşan bu çalışma yalnızca kişinin ilişkilerinde (aile, aşk, arkadaşlık) ortaya çıkan kalıpları dönüştürmekle kalmamakta, aynı zamanda söz konusu ilişkilerdeki duruş ve algısını da tamamen yenilemektedir. Kendinizi tanıyamayacağınız bir dönüşüme hazır olun...

Elmasın Işıltısı:

2'şer saatlik 5 seanstan oluşan bu çalışma kişiyi iş hayatında yüz yüze geldiği spesifik konularda bambaşka bir bakış açısına davet edecek ve onu hayatının bu alanında karşılaştığı kalıplardan ve olaylardan (gerginlikler, kariyer hedefleri, zaman yönetimi, öfke ve haksızlığa uğramışlık vs) sıyırmak üzere hazırlanmıştır. Artık daha verimli, güçlü, net, kendine güvenen, ne istediğini bilen, başarılı ve sakin biri olarak mükemmel bir iş hayatına sahip olabilirsiniz....

Tüm bu çalışmalar haricinde ayrıca kişinin ihtiyacı doğrultusunda istediği konuya tekil seans yapılmaktadır. Bir konuyla ilgili tekil seans onu takiben kontrol seansından oluşmaktadır.

Ayrıca İstanbul dışında yaşayan ya da yoğunluğu nedeniyle yüz yüze seans imkanı bulamayan kişilere internet üzerinden Skype programıyla seans yapılmaktadır. Ses iletimi düzgün olduğu sürece, yüz yüze seanstan bir farkı yoktur.

Önemli not: Kişinin uygulama sırasında kendini uygulamanın akışına bırakması alınan sonucun başarısı açısından önemlidir. Bu şekilde kendini kısıtlayan, duygularını hissedemeyen, duygularıyla bağı kopmuş olan kişilerde çalışma yapılmamaktadır.

info@bulentaltinkaya.com

 
Toplam blog
: 46
: 881
Kayıt tarihi
: 11.01.09
 
 

Emotional Freedom Techniques (EFT), Deep PEAT, Bilinçaltı Enerji Salınım Tekniği (BEST), Sedona Yönt..