Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '15

 
Kategori
İnançlar
 

Kur'an'ı Hz.Muhammed yazdıysa bütün bunları nereden biliyordu? (3)

Kur'an'ı Hz.Muhammed yazdıysa bütün bunları nereden biliyordu?   (3)
 

Bilgi ve iletişim, internet, güvenlik ağları çağında yaşayan insanların teknolojiye güvenmemelerini, tüm güvenlik sistemlerinin ve teknolojilerinin bir örümcek ağı gibi kolayca gibi yok olup gideceğini,

“Allah’ın berisinden başka dostlar edinenlerin durumu, bir ev edinen dişi örümceğin durumuna benzer. Ve evlerin en güvensizi/en zayıfı elbette ki, dişi örümceğin evidir. Keşke bilselerdi! Allah, onların, kendisinden başka ne gibi bir şeye yalvardıklarını/nasıl bir şey için çağrı yaptıklarını bilir. O’dur Aziz, O’dur Hakim. Bunlar bizim, insanlar için yapmakta olduğumuz öyle benzetmelerdir ki, ilim sahiplerinden başkası onlara akıl erdiremez.” (Ankebut, 85/29, 41-43)

“Biz ona sizden daha yakınız, ama siz görmezsiniz. Madem ceza görmeyecek kişilersiniz, eğer doğru sözlülerseniz, onu geri çevirsenize.”(Vakıa, 46/56, 85-87)

Hem yeni gezegenlerin doğuşunu, hem de yok olmasını sağlayan, depremleri oluşturan(?), bizim Güneş sistemimizi de yok edecek olan, İsrafil adlı meleğin Sur’u çalması olarak sembolize edilen sesin, bilinen boru veya davul sesi değil, çok yüksek bir titreşim-enerji, dalga olduğunu,

“Biz onun ardından kavmi üzerine gökten bir ordu indirmedik, indirecek de değildik. Olan, sadece korkunç titreşimli bir sesti. Ve bir anda sönüverdiler.” (Yasin, 41/36, 28-29)

“Bunların beklediği de sadece, en küçük gecikmesi olmayan o müthiş titreşimli tek sestir.”(Sad, 38/38, 15)

Bu sesin/ enerji dalgasının çarpmasıyla atmosferin parçalanacağını, güneş sisteminin tümden çökeceğini, tüm sistemin büzülüp küçüleceğini (beyaz cüce?),

 “Güneş büzülüp dürüldüğünde, yıldızlar ışıklarını yitirdiğinde, denizler kaynatıldığında, göğün örtüsü soyulup indirildiğinde” (Tekvir, 7/81, 1-3, 6, 11)

 “Eğer inkâr ve nankörlüğe saparsanız, çocukları ak saçlı ihtiyarlara çeviren o günden nasıl korunacaksınız? “(Müzzemmil, 3/73, 17)

 “Gök yarılıp parçalandığı, Ve yer uzatıldığı Ve içindekini atıp boşaldığı“ (Inşikak 83/84, 1, 3-4)

“Sana dağlardan soruyorlar. De ki: Rabbim onları un-ufak edecektir. Yerlerini bomboş, dümdüz bırakacaktır. Yerlerine bir eğrilik de bir yumruluk da görmeyeceksin.” (Taha, 45/20, 106-107)

Güneş sisteminin artıklarından tekrar başka bir gezegen sisteminin doğacağını,

“Gün olur göğü yazı tomarlarını dürer gibi düreriz. İlk yaratışta başladığımız gibi onu baştan yaparız. Üzerimizde bir vaat olarak biz bunu mutlaka yapacağız.”(Enbiya, 73/21, 104-105)

27 Aralık 2004’de, SGR 1806-20 kodlu magnetardan Dünyaya ulaşan ve sadece saniyenin onda biri kadar süren, biraz daha uzun sürse ozon tabakasını parçalayacak olan büyük patlama ve görenlerin karşısında donup kaldığı tsunamiler (dabbe?)oluşturacak, Dünyanın sonunu getirecek ışıma/titreşim konusunda tarih vermenin mümkün olmayacağını,

“Dikkat edin, kıyamet saati hakkında tartışıp duranlar, geri dönüşü olmayan bir sapıklığın tam içindedirler.” (Şura, 62/42, 18)

 
Toplam blog
: 174
: 4451
Kayıt tarihi
: 19.06.09
 
 

1958  doğumluyum. Arkeologum. Evliyim. Çocuğum yok. Çalışmıyorum. Yıllarca çalıştıktan sonra, zam..