Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İbrahim Erdem KARABULUT

http://blog.milliyet.com.tr/pars

07 Haziran '10

 
Kategori
Siyaset
 

Kürd'e mektup

Kürd'e mektup
 

Kürt Türk Kardeştir.Unutulmamalı.


Bu vatana sarılıp sevmen gereken sen olmalı iken nedense bir türlü akıllanmıyor kullanılmaya devam ediyorsun, geçmişe dönüp tarihin derinliklerine inersen bu ülkenin birlik beraberliğini bozma girişimin yalnızca bu olmadığını göreceksin, hal böyle iken bu vatan seni yine bağrına basıp evlat muamelesi göstermişken yine aynı hatalara düşüyor.

Bir kukla olduğu artık her hali ile belli olan insanların peşinden gitmeye devam ediyorsun. Bunu yaparken aklı başında olan, bu ülke için daima canını seve seve vermeye hazır olan Bayrak, Vatan, Millet sevdasından asla kopmamış olan memleket sevdalısı Kürt kardeşlerimi de zor durumda bırakıyorsun.Bu ülkede hiçbir şekilde dışlanmamış Kürt olan vatandaş her haktan faydalandığı gibi bunlardan ihanet edip dağda gezen, fırsat bulduğunda bu ülkenin Asker, Polis, Masum vatandaşını şehit eden ihanet çetelerine rağmen hala bu Devletin, bu milletin Kürt halkına karşı bakışı değişmedi, kanmamış olan ihanet içine girmemiş olanlara ise daha iyi şartlara gelmesi için uğraş veriyor.

Daima Vatana bağlılığı Millet Bayrak sevdası ile gurur duyduğum bir Kürt asıllı TÜRKÜM ve benim gibi arkadaşların, satılmış olan bu bir grup PKK.militanının yaptıklarından dolayı ezilmeleri inanın benim gücüme gidiyor.

Ben ki aslım Kürt olmasına rağmen daha önceleri gurur duyduğum yaşam tarzımolarak misafirperverlik, dürüstlük, iyilik, yardımseverlik, vatana bağlılık gibi özel olan bütün kavramları yok eden birkaç satılmıştan dolayı aslımdan utanır, iğrenir duruma geldim.

Tek tesellim bir gün bu beyinlerinizi yıkayan satılmışlara mutlaka hesap soracak olmanızdır. Bunların satılmış olduklarını anlamanız kısa sürer umudum vardı ama ne hikmet ise tam 22 yıl oldu ama ayılmadınız boşuna dememişler kürdün aklı ya kaçarken ya da çuvallarken gelir diye.

Bu ülke ile çok oynandı sadece Kürtlerden satın alınan birkaç kişiden değil daha öncede sağ, sol diyerek oynadılar yemedi Alevi Sünni dediler yine yemedi daha sizle oynadıkları yetmezmiş gibi birde Ermenilerle oynamak istediler çok şükür ki oda yemedi çünkü aklı başında olan hemen ayıkır bu oyunlara ama ne hikmettir ki sizler bir türlü bu uykudan uyanmıyorsunuz umudum hala sürüyor en kısa zamanda bu oyunu kıracağınıza inanıyorum.Dün Rusya gibi olmak istiyoruz diyen sol gruplar bu gün dağılan Rusyanın ne olduğunu anladılar ama iş işten geçti.

Alevi Sünni diye bir birine kırdırılmak istenen bu ülkenin evlatları Maraş, Malatya, Çorum ilini yakıp kana buladı ama bu gün ne kadar yanlış olduğunu birilerinin oyunu olduğunu çok iyi anladı.Kıbrısı tanımayan devletlerin Irakın kuzeyine sıkışmış olan sözde Kürdistan-ı tanıyıp devlet olarak yaşayacağını umut edenlere, Amerika son darbeyi Apoyu kullanıp işi bitince nasıl Kenya da paket edip bize verdiyse işte bu sevda peşinden koşanlara da işi bitince güzel bir ders verecektir.

Bekleyin görün.

Ama aslı Kürt olan bir TÜRK olarak diyorum ki; artık aklımızı başımıza toplayalım. Bu vatan bizim buradan başka ne vatanımız ne toprağımız ne de bayrağımız yok.

Kanmayın, aldanmayın, hele o satılmış olanlara hiç itibar etmeyin bakın bu ülkenin bütün valilerinin, kaymakamların, belediye başkanlarının, polisin ve jandarmanın bağlı olduğu içişleri bakanı Kürt asıllı bir TÜRK vatandaşı.
Sadece bunu göz önüne alsanız dahi o satılmışlara tokat gibi cevap verirsiniz ama o satılmışlar öyle güzel konuşup ikna ediyorlar ki sizi hiç eveleyip gevelemeyin cahilliğimizi kullanıyorlar.

Aklı başında olan bir insanın bu söylemlere inanması imkansız gibi bir şey ve ben mutlaka bu gün Irakta demokrasi adına varım diyen ve zalim Saddamın zulümünü aratan Amerikanın bu oyununu anlayıp;

Bu Vatana, bayrağa, millete, devlete tekrar sarılıp sadakatinizi göstererek onurunu zedelediğiniz teröre karışmayan bağlılıklarından ödün vermeyen diğer Kürt halkının ezikliğini gidereceksiniz buna inanıyorum.

Ve diyorum ki

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Ne mutlu teröre bulaşmadan yaşayan Kürt asıllı olup ben TÜRKÜM DİYENE.

İbrahim erdem Karabulut.

erdemkarabulut44@gmail.

 
Toplam blog
: 20
: 379
Kayıt tarihi
: 07.05.10
 
 

Yönetici. Yerel basın birliği 2.bölge başkanı. Tekstil senaliza yönetim kurulu başkanı ..