Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Aralık '06

 
Kategori
Blog
 

Kütahya' da buluşalım mı?

Kütahya' da buluşalım mı?
 

Bir teklif de benden arkadaşlar.. '', Ateşte açan çiçekler'' in diyarı Kütahya' da buluşmaya, ya ne dersiniz.. Mutlaka teklif etmem gerek diye düşündüm..i çimde kalmasın.. sizler için de hem ziyaret hem ticaret olur:))Hem ben orta yerdeyim galiba.. ve yalnızım:( Kütahya'da başka milliyet blog'cu da yok bildiğim kadarıyla..

Ben hemen size birkaç tanıtımda bulunayım Kütahya hakkında;

Buluşmak için çok geniş bir alana sahip restorantımız var bir kere arkadaşlar .. saklıkent.. Önden baktıgınızda kocaman bir porselen alışveriş magazası .. Arkaya yol iniyor.. Oradan da restorantına gidiliyor.. Çok şıık çok gösterişli bir yer..

Sonra.. Kütahya'nın en tepesine yapılmış etrafı surlarla çevrili Kütahya Kalesi, ve aynı yerde döner gazinomuz var.. aşagıya baktıgınız zaman tüm Kütahya ayaklarınızın altında oldugu gibi...

Sizleri gezdirebilecegim,frig magaraları var. mesela.. ve gezebilmek adına başlı başına size yetebilecek olan Kütahya Porselen satış magazaları.. yüzlerce çini porselen takımları sizleri bekliyor gezip görmeniz için arkadaşlar..

Ve bir çok eski Kütahya evini alıp restore etmişler... Kütahya'ya has yemekler yapılan restorantlar haline getirmişler.. Kütahya konagı, Germiyan Konagı.. Eski Kütahya evi.. ee daha ne olsun??

Kütahya'ya .. İzmir, Antalya, Ankara, Bursa, Eskişehir çok yakın olan iller.. bence burada toplanabiliriz.. ne dersiniz?? sizleri seve seve agırlayabilirim.

Sevgiler..

 
Toplam blog
: 319
: 1390
Kayıt tarihi
: 29.10.06
 
 

"Ben; hiç yalnız kalmadım... Kalabalık bi ailede yere atılan yataklarda Yan yana, baş başa, el el..