Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '09

 
Kategori
Siyaset
 

Kyoto Anlaşması; Benzin Zamlarının Asıl Nedeni...

Kyoto Anlaşması; Benzin Zamlarının Asıl Nedeni...
 

Emperyalizmin son kazığı ve ayak oyunu KYOTO, her ton kirli gaza 18 Avro Türk halkına da ödetilecek.

Bugün A.Ü den konusunun uzmanı bir proftan protokolün detaylarını dinledim ve dehşet içinde kaldım. 

Bize alelade bir çevre anlaşması diye yutturulan, bu anlaşmaya imza koyan çoğu fakir gelişmemiş ülkelerdir. BATI çıkarlar gereği imzaladı. Asıl kirletenler ABD mesela, imzalamadı ve asla imzlamaz da. Çin Hindistan ve Rusya federasyonu müeyyidesi olmadan şartlı imzaladı. Abdullah Gül, şayet imzalarsa tüm müeyyideleri, para cezaları, 1990 yılının kotaları aşmamak şartları ile imzalayacak. 

1990 kotalarımız aşılırsa-ki mutlaka aşılır çünkü o zamandan bu zamana fabrika ve araba sayısı çok arttı- her ton kirli gazın parasını ödeyeceğiz, şimdilik 18 avro olacak, bu para Batı ülkelerinin karbon borsalarına akacak, siz ağaç mı dikilecek sanıyorsunuz? O zaman safsınız bu para onları zengin, bizi fakir edecek

Lütfen meclisten geçen ve şu an Cumhurbaşkanının onayını bekleyen bu anlaşmanın imzalanmaması için Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinden sayın Cumhurbaşkanımızın bunu imzalamaması yönünde yazı yazın, yoksa, zaten krizle ve seçim sonunda gelecek zamlara karbon gazları zamları da yemek istemiyorsanız lütfen bunu yapın. İmzalanacaksa bir anlaşma bunu herkes ve adil bir şekilde imzalamalı, Türkiye ve fakir ülkelere dayatılan ağır bedelli bir anlaşma olmasın bu. 

En derin saygılarımla. 

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları yazara aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..