Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '16

 
Kategori
Oyunlar
 

League of Legends'in merakla beklenen Şampiyonu: Jhin Virtüöz

League of Legends'in merakla beklenen Şampiyonu: Jhin Virtüöz
 

Riot Games tarafından geliştirilen ve gün geçtikçe oyuncu sayısını arttırmayı başaran League of Legends, şu sıralar yeni şampiyon heyecanı ile karşı karşıya. Lol takipçileri, son zamanlarda yaşanan ölümlerle bir şok yaşadı. İlk başta Zed'in ölmesi, sonrasında diğer şampiyonların kolunu, gözünü kaybetmesi gibi olaylar yeni şampiyonun habercisi oldu.

Ve beklendiği gibi oldu ve Riot tarafından yapılan açıklama da Jhin Virtüöz isimli yeni şampiyonun geleceği duyuruldu. Şuan için PBE serverlerinde oynanabilen Jhin, yakın zaman içerisinde Türkiye ve Avrupa sunucularındaki yerini de alacak. ADC ve Mid koridorunda ağırlıklı tercih edilen şampiyonun Jhin Virtüöz rehberi merakla bekleniyor. Özellikle en merak edilen skili olarak da ultisi dikkat çekiyor. Çünkü ultisinin oldukça geniş menzili var ve rakibi kaçırmak mümkün değil. Tabi ki bunun için doğru saldırılar ve iyi nişan almanız gerekiyor. Jhin'in diğer skillerinden ziyade pasifi de dikkat çekici.

Pasiflerinden birisinde, şampiyona Saldırı Hızı kasarsanız, size saldırı gücü olarak dönüş yapıyor. Diğer pasifi de mermileri. 4 mermisi var ve sonuncu mermide kritik vuruşla beraber yüksek hasar veriyor. En son olarak büyük merakla beklenen şampiyonun 1 hafta içerisinde ekleneceğini ve diğer şampiyonların arasındaki yerini alacağını söyleyerek yazımızı bitirelim. 

 
Toplam blog
: 8
: 106
Kayıt tarihi
: 15.03.14
 
 

Merhaba, İzmir Dokuz Eylül üniversitesi elektronik habeleşme teknolojisi mezunuyum. Üniversite yıll..