Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '16

 
Kategori
Oyunlar
 

League of Legends'in Yeni Şampiyonu: Camille

League of Legends'in Yeni Şampiyonu: Camille
 

Yeni Şampiyon: Camille


Günümüzün en popüler MOBA oyunlarından birisi olan League of Legends yeni sezonun başlamasıyla beraber yenilikleri de beraberinde getirdi. Bildiğiniz gibi yeni sezon geçen hafta itibariyle başladı. Oyuncular büyük hevesle yeni sezona başladı ve yeni sezonu en iyi yerlerde bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

 

Yeni sezon beraberinde yenilikleri de getirdi. Bu yeniliklerden en önemlisi de yeni şampiyon Camille oldu. Bir sonraki versiyonda League of Legends arenasındaki yerini alacak olan Camille, solo ve jungle koridorlarında oynanacak bir karakter. Kısa sürede iyi hasar çıkarabiliyor ve duvarlara atlamasıyla sizlere farklı heyecan yaşatabiliyor. En önemli yeteneği de E yeteneği ile duvarlara atlıyor olması olacak. Bu yeteneği kullanarak duvara atlayıp rakibinizin üzerine farklı hamlelerle saldırabilirsiniz. Kaçış için de bu yeteneğin oldukça avantajlı olduğunu söylemek gerek. 

Ultisi sayesinde belirlediğiniz bir rakibi özel alana hapis edip orada ekstra hasar çıkarabiliyorsunuz. Bu sayede rakibin en iyi oyuncularını kolaylıkla aradan çıkarabilirrsiniz. Bir çok League of Legends oyuncusu, Camille'nin vadiye ineceğini günü merakla bekliyor.

 
Toplam blog
: 8
: 106
Kayıt tarihi
: 15.03.14
 
 

Merhaba, İzmir Dokuz Eylül üniversitesi elektronik habeleşme teknolojisi mezunuyum. Üniversite yıll..