Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '14

 
Kategori
Sinema
 

Lucy

Lucy
 

Film: Lucy

Tür: Bilim Kurgu

Puan: 10 üzerinden 10+++

Eğer ki bu aralar "Öyle bi film izlesem de şöyle resmen g.tümü düşürse" diyorsanız bu film tam size göre... Scarlett Johansson'un etkileyici oyunculuğunu tamamen bir kenara bırakarak senaristi alnından öpmek gerekiyor.

Beyin kapasitemizin %100'ünü kullanabilseydik neler olurdu? sorusundan hareketle çekilmiş bu film şimdiden sizi derinden etkilemeye aday durumda. CPH4 adında ve sadece hamile kadınların bebeklerine çok küçük miktarda verdikleri maddenin yapay olarak üretilmesi ve üstelik bundan bir kilo kadarının kullanılması durumunda ne olurdu? sorusu bu filme can vermiş.

Kurgusuyla ve akışıyla sizi şoka sokacak bu filmde sürprizler sizi bekliyor. Tadını ve keyfini hiç kaçırmak istemiyorum. İzleyin ve görün. Ha, filmi izledikten sonra "Ben bir malım", "Bildiğin geri zekalıymışız" gibi bir psikolojiye giriyorsanız takmayın. Bu son derece normal. Bu sizin tamamen mal oluşunuz değil filmin kaliteli oluşuyla alakalı bişey.

Ölmeden önce izlenilmesi gereken filmler kategorisinde bir film arıyorsanız bu film onlardan birisi. Şimdiden yazın bi köşeye...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..