Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '12

 
Kategori
Deneme
 

Macera

Macera
 

resim:internet.


Derinlerden yol alır, yüzüne çarpıp kendini hatırlatan ışık olur. Hiç düşünme nerdeyim diye ! Yoksun işte bu ruhda, bu filmde.. Kuşku yok ki bulunacaksın yeni bir sihirde.. Gökte tuttuğun yıldız şimdi yerin dibinde !

Baştan sona, gürültülü bir rüzgar zihinde kök salar. Sevdiklerin yanında anlatmaya başlar ! Yok, dersin, bugün keyifli, mutlu, heyecan dolu iklimim.. Kimsin sen ? Üç kuruşluk sözlere mi kandın ? Esasında kendi haline yandın !

Elinde kalan yapışkan, sırnaşık, gereksiz hallerindir. Kalbimde çarpan, gözlerindeki anlamı, sevgisindeki sıcaklığı hissettirendir. Sevmek yeniden can bulur, gerçek, kendine deli divane isteyenindir.

Kritik ederken anlamları, kelimeleri, cümleleri, kendini bilgiç bir rüzgara teslim edersin. Anlamını bilmeden anlam yükleyip, gülümsemeleri dudağına yerleştiriverirsin.

Görünen, gerçek aşkın yansımasıdır o' nda. Sende olmayan her şey kişileşmiş ruhunda. Başka adım atmak yakışmaz, eğreti durur üzerinde. Esip geçen mutlu bir andır, sıcaklığın odağında..

Yeni olan ne varsa, yeniden inşa edecek, gelip geçen satırları ! Korkma, bir kez daha sarılırsın, unutursun ayrılıkları !

 

 

selin428@yahoo.com.tr   

 
Toplam blog
: 155
: 175
Kayıt tarihi
: 02.03.12
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bö..