Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

23 Eylül '19

 
Kategori
Spor
 

Malatya - GS Maçı

KADRO SÜPRİZİ

Değerli okuyucularım

Galatasaray Yeni Malatyaspor deplasmanına çok ilginç bir kadro ile çıktı. Fatih Terim'in yıldızları kestiği maç 1-1 berabere bitti. Ama skordan çok, kadro tercihi konuşuldu.

Aslında twitter hesabımda da maç öncesi paylaştığım üzere bunun bir avantaj olacağını yazmıştım. Neden? Çünkü Sergen Yalçın bizi her zaman zorluyor ve iyi bir taktisyen. Ama bu kez taktikleri işe yaramadı çünkü kadro onun için de süprizdi. Hatta oyuna Fofana'yı alması bile hiç bir şeyi değiştirmedi

Oyun tam 3'e 1 yakaladığımız pozisyonda kopacakken, Babel ve Lemina'nın golü kaçırması kırılma anı oldu. Hemen ardından Nagatomo'nun çıkması ve oraya Ömer Bayram'ın geçmesi, maçı tamamen Malatyaspor'a çevirdi. Belli ki Ömer Bayram kesinlikle sol bek değil, hatta Belhanda'nın yerine koysak hiç sırıtmıycak.

Andone gerek koşuları ve gerekse çalışkanlığı ile ben iyi bir yedek forvetim dedi. Seri'nin kendine gelmesi ve güzel bir oyun ortaya koyması bizim için çok önemliydi. Babel'in son vuruşları bizi yeterince üzdü umarım tekrarlamaz.

Adem Büyük çok çalıştı ve yoruldu. Emre Mor değişikliğinin olmaması Fatih hocanın kenarda olmamasına bağlıyorum. Lemina yavaş yavaş kendine geliyor ama hala formsuz. Onun katkısı çok önemli. Çünkü onun gibi ileriye top taşıyan oyuncu Türkiye'de yok.

Son olarak Falcao'nun Dk89 da oyuna girmesi tam bir rezillik ve ayıp. Böyle bir yıldızı o dakikada oyuna alamazsın. Ayrıca bu dakikada yapılan değişiklik rakibe yarar ve zaman kaybıdır.

Maç hakkındaki yorumumun tamamını profilimde de yer alan Twitter adresim @spormuhendisi hesabımdan izleyebilirsiniz

Herkese sarı kırmızılı günler dilerim

Saygılarımla

Serdar ŞİMŞEK

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..