Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ekim '10

 
Kategori
Futbol
 

Manchester United 1- 0 Bursaspor

Manchester United 1- 0 Bursaspor
 

Manchester United


Bursaspor'un ilk isabetli şutunun 90. dakika'da geldiği, rakibin sol beki Evra'nın topla en çok oynayan, en çok atağa katılan isim olduğu, bu yüzden Volkan'ın sürekli Evra'yı kovalamak zorunda kaldığı, Türkiye şampiyonu Bursaspor'un 3 pas yapmakta zorlandığı, şampiyonlar ligine yakışmayan sıkıcı, vizyonu olmayan bir maç izledik.

Kaybedecek bir şeyi olmayan takım nasıl bu kadar vizyonsuz oynar anlamış değilim. Kimse Bursa'dan çıkıp Manchester'ı yenmesini beklemiyor ancak Türkiye şampiyonuna yakışır bir mücadele göstermesini bekliyor ve ne yazık ki bunu sahada göremedik. Ayni saatte oynanan maçta, 10 kişi Tottenham İnter karşısında 4-0 geride olduğu maçı 4-3 getirdi. Bursaspor'un ortaya koyduğu bu mücadele sonrası şu an ligde birinci olduğunu hatırlatalım ve ligimizin, futbolumuzun ne hale geldiğini bu maçtan sonra bir düşünelim.

Bu arada umarım ilerde Manchester United bir Türk takımıyla eşleşmez çünkü ne zaman böyle bir eşleşme olsa Alex Ferguson forma yüzü görmemiş oyunculara şans veriyor, zaten bizim takımlarımız da Manchester'ın üstüne pek gidemedikleri için ortaya zevksiz mücadele çıkıyor.

 
Toplam blog
: 6
: 599
Kayıt tarihi
: 05.09.10
 
 

1989 doğumluyum, Makine Mühendisliği öğrencisiyim. Basketbol ve futbol ile ilgileniyorum. Fırsat bul..