Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mart '09

 
Kategori
Magazin
 

Manço hayranları kızgın

Manço hayranları kızgın
 

Barış Manço hayranları çok ama çok kızgın...

Barış Manço'nun vefatı üzerinden 10 yıl geçti.. 10.Yılında bile Barış Manço anısına saygısızlıklar sürüyor.

Barış Manço Derneği üyeleri, Üniversiteli Barış Mançocular Birliği ve Üniversiteli Rock Klüpleri birlik olup Lale Ahıskalı'ya savaş açtı...

Manço sevenleri ; Lale Ahıskalı 2003 yılında evlenerek "Manço" soyismini ve Barış Manço'u terketmiştir.

Artık "Manço" soyismini kullanmasın ve Barış Manço anma etkinliklerine katılmasın diyerek tepkilerini gösteren Manço sevenleri gerekirse yasal olarak işlemlere başlayacaklarını ve gerekli protestolarını mitingle pekiştireceklerini açıkladılar.

Barış Manço'nun vefatından sonraki çıkan dedikodulardan raharsız olan dernek üyeleri, artık Barış Manço'nun sevenleri tarafından anılmasını ve sevenlerince gündeme gelmesini istediklerini açıkladılar.

Barış Manço felsefesinin "Barış ve Sevgi" içerdiğini belirten dernek üyeleri hepbir ağızdan "Barış'a ve Barış severe daha çok saygı istiyoruz" dediler.

Öte yandan Barış Manço'nun ağabeyi Savaş Manço ve kız kardeşi İnci Manço konu ile rahatsız olduklarını ve "Manço" soyisminin kullanmamasını istediler. Savas Manço ayrıca Barış Manço'nun sahip olduğu tüm mal varlığı ve anılarının satılmasını da eleştirerek ""kardeşim Barış'ın tüm anılarını yok ettiler " diyerek Lale Ahıskalı'ya tepkisini dile getirdi.

Kaynak:
internethaber

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..