Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '09

 
Kategori
Blog
 

MB Haftanın ve ayın birincisi seçilmeli

MB Haftanın ve ayın birincisi seçilmeli
 

Türkiye’nin en büyük sanal blog ortamında yazıyoruz yazılarımızı. İçimizde acemiler, dalgacılar, çıkarcılar ve bir o kadar da ustalar var. Çoğu inandığını yazıyor, çok azı okunacağını düşündüğünü yazıyor. Sonuçta herkes emeği ile yazıyor tüm yazıları. Ona dakikalarını veriyor. Böyle büyük bir ailenin bazı etkinliklerinin olması taraftarıyım. Tamam yazarlarımızın yazması için hiçbir şeye gerek yok fakat onların da karşılık almaya hakkı var. Bir yazarın en büyük ödülü nedir?

Para mıdır?

Hayır!

Herhangi bir teknolojik alet midir?

Hayır!

Bir yazarın en büyük ödülü onun okunma sayısının artmasıdır. Daha çok yorumlanması, okunması kadar bir yazarı mutlu eden başka olay olamaz. Nasıl futbolcu için gol atmak ve iyi oynamak dünyanın en büyük mutluluğu ise, aynı şey yazarlar için de geçerlidir. Şimdi bazılarınız zaten iyi blog yazdığın zaman okunursun diyebilir. Ama öyle değil, burada belli başlı abilerimiz ve ablalarımız var. Onların yazıları çok güzel fakat MB okurları başka yazılara pek bakmıyor.

Peki ne yapılmalı, bir ekip kurulmalı ya da sadece bunu editör yönetmeli. Haftanın ve ayın birincisi seçilmeli. Bu hem blog hem yazar katagorisinde yapılmalı. Bu haftanın birincileri 4 haftada bir tekrar değerlendirilmeli ve ayın birincisi seçilmeli. Birinci olan yazar ve blog (farklı kişilere ait olabilir) bir haftanın birincisi bir hafta, ayın birincisi bir ay boyunca Milliyet.com.tr’ de en çok çıkarılarak, e-postalarla tanıtılarak, MB anasayfasında devamlı linki konularak ödüllendirilmeli. O kişinin o bloğu ve diğer bir birinci olan kişi okunarak ödüllendirilmiş olacak. O zaman bu siteye ilgi artacak. Herkes daha iyi yazılar vermek için uğraşacak ve kalite yükselecek. Herkes de kendini geliştirmiş olacak.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..