Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '11

 
Kategori
Siyaset
 

Meclisin bileşkesi

Meclisin bileşkesi
 

Meclise bakıp siyasi liderlerin polemiklerine kulak kabartarak yazı yazmak artık içimden gelmiyor. Kendimi politika ile ilgili yazmaya zorladığımda ise yaratıcı ruhumun ve duygularımın zayıfladığını hissediyorum. 

Meclis Okuluna bakarmısınız.. "Dik dur, dik otur.. Omurgalı, omurgasız" 

Meclis değil, adeta üniversitede bir kürsü. Dersler: Beden Eğitimi ve Biyoloji. 

Ha bi de tükürük meselesi vardı değil mi? Vücudumuzun salgıladığı salgının (Tükürüğün) salgı öncesi vücudumuzdaki durumu ve salgının vücüdümüzdan atıldıktan sonrasındaki durumu.. Sanıyorum bu konuya da Kimya ilgileniyor.. 

Sadece bunlar mı? Edep kousu var. Ahlak konusu var. Cibilet konusu var. Var Allahım var.. 

Bir tarafta ondört gün bile dik duramayan, virgül gibi eğilip seve seve yemin polemiğini pas geçen Ana muhalefet.. Diğer yanda ise adeta tek parti iktidarı benzeri bir siyasi duruş.. 

Diğer yandaysa ülkeyi -amiyane tabirla- parmağıyla oynatan "Devletle Barış konseyi kurma noktasında anlaşmaya vardık" diye Avukatları aracılığıyla mesaj gönderen bir İmralı gerçeği.. 

Şimdi böyle bir Meclis bileşkesinde İktidar partisini, Ana muhalefet partisini ve İmralı'yı nereye koymak gerekir diye düşünmeye başladığımda "Dur" diyorum kendi kendime ve koyuyorum Vivaldi CD'sini müzik çalarıma.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..