Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '10

 
Kategori
Deneme
 

Melekler

Melekler
 

MELEKLER


Doğduğunda her canlı melektir, saf ve tertemizdir. Kendini savunmayı ve öncelikle kendini korumak için yapamayacağı her şeyi yapmayı öğrenir. Ve yapar. Büyür, gelişir, olgunlaşır ama yaptıklarının anlamını bir türlü çözemez.
Çözemediği şeylerin başında neden kendini korumak ve savunmak zorunda olduğudur. Kimselere zarar vermiyorsam, canını yakmıyorsam, kazancına göz dikmiyorsam ve tüm canlıları seviyorsam, bunlara ne gerek var.

Zamanla büyüyen melek saflığını yaşadığı ortamda kaybetmeye başlar, temizliğini ise hiç anlamadığı bir şekilde kirletmiştir, nasıl kirlettiğinin farkına bile varmadan. Nedenini sorgulamadan kirlenmiştir yaşamaya mecbur olduğu bu dünyada. İstemeden de olsa yaşıyordur artık. Zor bir karar vermek zorundadır hiç geriye bakmadan. Geriye baktığında görecekleri onu yok edecektir ve temizliğini kirletecektir.

Evet doğduğumuzda saf ve tertemizdik, bu dünya biz büyürken saflığımızı sildi ve bizi kirletti. Doğduğumuzda ki temizliğimiz büyürken kirlendi. Tıpkı yaşlanan dünyamız gibi. Dünya kirleniyor çünkü insanlarında büyürken kirlendiği gibi.
Tertemiz bir dünyada tertemiz, pırıl pırıl ve saf insanların birlikte yaşamasını diliyorum. O zaman melekler her yerde olur ve bizler bir melek oluruz.

 
Toplam blog
: 118
: 663
Kayıt tarihi
: 11.07.08
 
 

İ.Ü İktisat fakültesi mezunuyum, özel bir şirkette mali işler ve personel müdürü olarak çalışıyorum...