Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '13

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Mersin’de Avukat Spor Oyunları başlıyor…

Mersin’de Avukat Spor Oyunları başlıyor…
 

“Avukat Spor Oyunları”, Türkiye genelinden bin avukatın katılımı ile 23 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında Mersin’de yapılacak.

Türkiye Barolar Birliği’nce (TBB) düzenlenen “Avukat Spor Oyunları” bu yıl 23 Ağustos – 1 Eylül 2013 tarihleri arasında Mersin Barosu’nun ev sahipliğinde ilimizde gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili Mersin HiltonSA Otel’de bir basın toplantısı düzenleyen Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, organizasyon ile ilgili kamuoyuna bilgi verdi. Toplantıya; TBB Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Çepik, Mersin Barosu Başkanvekili Sami Dündar, Genel Sekreter Cengiz Çatak, Sayman Bilgin Yeşilboğaz ve yönetim kurulu üyeleri Kerem Muradi, Hale Ekinciler ile Ali Er katıldı.

DEV ORGANİZASYON

Başkan Antmen, futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme ve masa tenisi branşlarında gerçekleştirilecek organizasyona 25 barodan bin avukatın katılacağını söyledi. Futbol branşında 785, basketbolda 100, voleybolda 50, yüzmede 40, teniste 15 ve masa tenisinde 10 avukatın yarışacağı müsabakaların Açılış Töreninin 23 Ağustos 2013 Cuma günü Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu’nda yapılacağını belirtti. Ayrıca yine aynı gün stadyumda Mersin Karması ve Barolar Karması takımları arasında açılış maçı yapılacağını söyleyen Antmen, maç sonrası ise Hilton Oteli’nde kokteyl düzenleneceğini ve Futbol Kura Çekimlerinin de burada yapılacağını dile getirdi.

TÜM MERSİN DAVETLİ

Amaçlarının; Mersin’in tanıtımı ve 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesislere dikkat çekmek olduğunu ifade eden Alpay Antmen, “Bu amaç doğrultusunda organizasyon ile kentimize gelecek bini aşkın meslektaşımıza tanıtım yapma imkanı bulacağız. Bu sayede Mersin’e yerli turist çekeceğiz” dedi. Oyunların, hukukun ve sporun ruhuna uygun geçmesi, mesleki dayanışmayı artırması amacıyla katılan tüm sporculara başarılar dileyen Başkan Antmen, Mersin halkını da oyunları izlemeye çağırdı.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..