Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '12

 
Kategori
Bayramlar
 

Mersin'de Bakan Çağlayan ve Vali Güzeloğlu, Halkla Bayramlaştı.

Mersin'de Bakan Çağlayan ve Vali Güzeloğlu, Halkla Bayramlaştı.
 

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ; Pazar günü Ramazan Bayramı’nın 1’nci gününü ifa edeceğimizi hatırlatarak, “Allah nice Ramazanlara ve bayramlara can sağlığı ile birlik-beraberlik içerisinde erişmeyi nasip etsin” dedi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, merkez Akdeniz ilçe sınırları içerisindeki Ulu Camii’nde kılınan Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarımızla bayramlaştı. Bakana ve Valiye büyük ilginin gösterildiği bayramlaşmada, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan çocuklara harçlık vermeyi de ihmal etmedi. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Çağlayan, Ramazan Ayı boyunca zenginlerin ve fakirlerin bir arada olduğunu söyledi. insanların ibadet etmenin yanı sıra muhtaç olan vatandaşlarımıza da yardım ettiklerinin altını çizen Bakan Çağlayan , “Her sene olduğu gibi yine Ramazan Ayı’nın sonuna geldik. Pazar günü bayramın 1’nci gününü yaşayacağız. Allah hem Ramazanımızı hem de bayramımızı mübarek etsin. Allah nice Ramazanlara ve bayramlara can sağlığı ile birlik-beraberlik içerisinde erişmeyi nasip etsin. Gerek Ramazan’ın gerekse bayramın en büyük özelliği insanların birbirine daha fazla bağlanması, yardımlaşma ve birlik-beraberlik duygularının en üst seviyelere çıkmasıdır. Mübarek Ramazan Bayramı’nın Türk Milleti’nin ve tüm İslam Alemi’nin birlik-beraberlik içerisinde olduğu ve bu birliği kıyamete kadar devam ettireceği bir gün olmasını diliyorum” diye konuştu.

BAKAN Çağlayan’dan, ÇİFTÇİLERİMİZE BAYRAM MÜJDESİ

“Ramazan Bayramı’nın heyecanını yaşarken Mersin’e bir bayram hediyesi getirdik” diyen Bakan Çağlayan, şunları kaydetti: “Çiftçimizin mahsulünü en iyi şekilde değerlendirebilmesi amacıyla düzenlenen kararnameyi Tarım Kredi Koordinasyon Kurulu’na sevk ettik ve dün itibariyle imzaladık. Üreticilerimize narenciyede ton başına 200 TL, üzümde ise ton başına 80 TL ödeme yapılacak. Bununla birlikte üreticimizin yüzü gülecek, ihracatımızda önemli kazanımlar elde edilecektir.”

BAKANIMIZDAN MERSİN İDMAN YURDU’NA BAYRAM HEDİYESİ: ‘EMMANUEL CULİO’

Spor Toto Süper Lig’deki temsilcimiz Mersin İdman Yurdu’nun uzun süredir kadrosuna katmak istediği Galatasaraylı yıldız futbolcu Juan Emmanuel Culio’nun 2012-2013 sezonunda kırmızı-lacivertli ekibimizde forması giymesini de sağlayan Ekonomi Bakanı  Zafer Çağlayan, “Önümüzdeki hafta bir yıldız daha alınabilir. Artık Mersin İdman Yurdu’nu Avrupa kupalarına taşıyacak bir anlayışın içerisinde olmamız lazım. Mersin İdman Yurdu asansör takım olacak diyenlerin hepsi mahcup oldu ve kırmızı-lacivertli temsilcimiz ligin önemli bir takımı haline geldi” ifadelerini kullandı.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..