Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '09

 
Kategori
Güncel
 

Mersin'in Yenişehir İlçe belediyesi, Halk Eğitim Kurslarına hız verdi...

Mersin'in Yenişehir İlçe belediyesi, Halk Eğitim Kurslarına hız verdi...
 

Yenişehir'de halk Eğitim Kurslarına hız veriliyor.


Mersin'in Yenişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Menteş Mahallesi , Muhtarlık binasının yanında yapımını tamamladığı kurs merkezi faaliyete geçti. 123 m2 alan üzerine 2 oda, mutfak. Tuvalet ve depodan oluşan kurs merkezinde açılan kurslara ilgi büyük.

Başkan İbrahim Genç’in seçim çalışmaları sırasında vatandaşlara sözünü verdiği önemli projelerinden olan diğer kurs merkezlerinin yapımına Barbaros ve Batıkent Mahallerinde devam ediliyor.

“Bundan önceki beş yılımızda göreve gelir gelmez ilk gerçekleştirdiğimiz projelerimizin başında Eski Belediye hizmet binamızı Halk Eğitim Merkezi’ne tahsis etmek olmuştu” diyen Başkan İbrahim Genç “bu kez de yeni kurs merkezlerimizi faaliyete geçiriyoruz. Burada açılan kurslardan pek çok vatandaşımız faydalandı. Kurs merkezlerine çok fazla talep olunca Menteş, Barbaros ve Batıkent’te de yeni kurs merkezleri inşasına başladık. Menteş’deki kurs merkezimiz tamamlandı. Diğerlerinin inşaatı devam ediyor. Vatandaşlarımızın, genç yaşlı, kadın erkek ayrımı olmadan eğitimlerine ve el becerilerine destek vermek, meslek edinmelerine az da olsa katkıda bulunmak bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bundan sonra da talep oldukça vatandaşlarımıza kurs merkezleri açmaya devam edeceğiz” dedi.

Menteş Mahallesi’ndeki kurs merkezi’nde okuma yazma kursları ile biçki dikiş kursları devam ediyor.
Yenişehir İlçe Belediye Başkanı kendisini ikinci defa göreve getiren İlçe halkının hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu belirtti.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..