Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Haziran '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Mersin Mezitli İlçeBelediyesi'nin Acı Günü...

Mersin Mezitli İlçeBelediyesi'nin Acı Günü...
 

Mersin'in Mezitli İlçe Belediyesi Yazı İşleri Müdüresi Aynur Oğuz; Isparta- Konya Karayolu'nun 126'ncı kilometresinde meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Kazada, otomobildeki sürücü Ali Cumbat'ın eşi 58 yaşındaki Fatma Cumbat, baldızı 49 yaşındaki Aynur Oğuz, Aynur Oğuz’un annesi 74 yaşındaki İklime Tez olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Ali Cumbat ve ön koltukta oturan kızı 23 yaşındaki Nazife Cumbat ağır yaralandı.
 
Aynur Oğuz için Mezitli Belediyesi önünde bir tören yapıldı. Törene, Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Mezitli Belediyesi Başkanı Uğur Yıldırım, Fındıkpınarı belediye başkanı Fatih Say, Mezitli Belediyesi başkan yardımcıları, Mezitli Belediyesi personelleri, merhumelerin ailesi ve vatandaşlar katıldı.
 
Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, belediye önünde yapılan törende kısa bir konuşma yaptı. Başkan Yıldırım: “Sözün bittiği yerdeyiz, yapabileceğimiz tek şey ağlamanın dışında, merhume için son görevimizi yerine getirmek. Merhume ile çalıştığım üç yıllık süre içerisinde, görevine son derece bağlı, arkadaşları ile çalışmasında uyumlu bir dönem yaşadık. Kendisini, Ben belediye başkanı olduğum zaman tanımıştım. Ama daha önce çalışan arkadaşlarından duyduğum kadarıyla da Aynur Hanım’ın örnek bir arkadaş, çok değerli bir dost, görevini hiç aksatmayan bir kamu görevlisi olduğunu söylediler. Bu kadar kalabalığın olması da ne derece sevilen biri olduğunu bize göstermektedir”  dedi.
 
Mezitli Merkez Cami’sinde kılınan cenaze namazından sonra, merhumelerin cenazeleri, Mezitli mezarlığına defnedildi. Aynur Oğuz, bir kız, bir erkek, iki çocuk annesiydi. 

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..