Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

Mezitli CHP İlçe Teşkilatından tüm Türkiye'ye örnek çalışma

Mezitli CHP İlçe Teşkilatından tüm Türkiye'ye örnek çalışma
 

Örrnek çalışmaya Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım destek verdi


Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Gençlik Kolları Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kan verme kampanyasına Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ‘da katıldı.
Kızılay’ın gerek yurt içinde gerekse dünya da yaptığı başarılı çalışmaların bilincinde olduklarını dile getiren Başkan Yıldırım, “Verdiğimiz her ünite kanının bir hayat kurtardığı gerçeğinden hareket edersek, kan vermenin önemini daha iyi anlamış oluruz” dedi.

CHP Mezitli İlçe Gençlik Kolları, Kızılay’ın “1.000.000 İyi İnsan Aranıyor!” kampanyasını Mezitli’ye taşıdı. Kan vermenin kutsal bir görev olduğu düşüncesiyle toplumda kan bağışı bilincinin oluşturulmasını hedeflediklerini belirten İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, bu organizasyona bir nebze de olsa katkı sağlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Sabah 10.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında yapılan kan bağışına CHP gençlik kollarının yanı sıra kadın kolları ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP Mezitli İlçe binasında gerçekleşen kan bağış işleminin altı ayda bir tekrarlanması hedefleniyor.

Kan bağışını organize eden gençlik kollarına teşekkür eden CHP Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz ise yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi.
“Dünyanın sayılı yardım kuruluşları arasında yer alan Kızılay’ımızın başlattığı kampanyaya destek olmanın, yüzlerce hayat kurtaracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerek ülkemizde gerekse Dünyada ayrım yapmaksızın tüm insanlığın yardımına el uzatan bu kutsal kurumumuzu gönülden destekliyor ve bundan sonraki süreçte de daima yanlarında olacağımızın teminatını veriyoruz.
Kampanyaya katılan tüm ekibe ve teşkilatımıza teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”

CHP İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği kan bağış kampanyasına katılan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ise konuşmasında Mezitli başta olmak üzere tüm Mersin de farklılık yaratma düşüncesinde olduklarını söyledi. Başkan Yıldırım, “Verdiğimiz her ünite kanının bir hayat kurtardığı gerçeğinden hareket edersek kan vermenin önemini daha iyi anlamış oluruz”dedi. “Gönüllü kan bağışını toplumumuza empoze ederek, herkesin en geç altı ayda bir kan vermesini sağlamalıyız. Bu konuda yerel yönetimler dahil tüm özel ve kamu kuruluşlarının bu kampanyaya destek vermelerini temenni ediyorum” diyen Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, son olarak şunları söyledi. “Hiç kimsenin ben hastalanmam ben kaza geçirmem bize felaket gelmez deme lüksü yoktur.
İyi günümüzde biz onları unutmayalım ki kötü günümüzde yanımızda hissedelim. Bu kampanyanın Mezitli’ye gelmesini sağlayan ilçe yöneticilerimize, gençlik ve kadın kollarımıza ilçe çalışanlarımıza ve kampanyaya katılan Kızılay ekibine ve gönüllü kan bağışçılarına ilgi ve emeklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum”
 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..